هدف از برگزاری این آزمون ارزیابی تعیین توانمندی بالینی دانش آموختگان دوره دکترای عمومی رشته پزشکی است که یک نوبت آن ۲۷ اردیبهشت ماه برگزار شد و تا آخر سال در چهار نوبت دیگر در تاریخهای هفتم تیر، ۲۵ مرداد، ۲۴ آبان و ۱۸ بهمن ماه برگزار میشود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هدف از برگزاری این آزمون ارزیابی تعیین توانمندی بالینی دانش آموختگان دوره دکترای عمومی رشته پزشکی است که یک نوبت آن ۲۷ اردیبهشت ماه برگزار شد و تا آخر سال در چهار نوبت دیگر در تاریخهای هفتم تیر، ۲۵ مرداد، ۲۴ آبان و ۱۸ بهمن ماه برگزار میشود.
مطابق آیین نامه، این آزمون علاوه بر امتحانات و ارزیابیهای پایان بخشهای بالینی، در پایان مرحله کارورزی آزمون مهارتهای بالینی انجام میشود. در این آزمون نمره اعلام نمیشود و نتایج آن به صورت رد/ قبول اعلام شده و به قبول شدگان گواهی صلاحیت بالینی اعطا خواهد شد.
آزمون مهارتهای عملی بالینی به صورت همزمان و متمرکز در مراکز واجد صلاحیت در مناطق آمایشی کشور برگزار میشود. حداقل نمره قبولی در آزمون عملی ۱۲ از ۲۰ است. در سه سال اول برگزاری آزمون، حد نصاب قبولی ۱۰ از ۲۰ است. کسب حد نصاب برای احراز گواهی صلاحیت بالینی ضروری است.
کارورزان بعد از طی شش ماه از دوره کارورزی خود میتوانند در آزمون شرکت کنند. کارورزان میتوانند تا دو هفته قبل از برگزاری آزمون، انصراف خود را از شرکت در آزمون به طور کتبی به دانشگاه محل تحصیل خود اعلام کنند.
عدم حضور داوطلب بدون اعلام انصراف کتبی در مهلت مقرر، به منزله غیبت تلقی شده و یک بار مهلت شرکت رایگان در آزمون را از دست خواهد داد. نوبت اول شرکت در آزمون مهارتهای عملی کار بالینی رایگان است و نوبتهای بعدی با پرداخت شهریه خواهد بود. در نوبت اول داوطلب باید در آزمون قطب محل تحصیل خود شرکت کند، نکته قابل توجه اینکه دفعات شرکت در آزمون محدودیتی ندارد.