معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: بودجهای که به شورای عتف برای طرحها اختصاص داده شده، شش میلیارد تومان است که تا پیش از این طرحها برای پیشرفت از این بودجه استفاده میکردند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود برومند، معاون پژوهشی وزارت علوم در حاشیه یکصد و هفتادمین جلسه شورای عالی عتف که به ریاست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، در جمع خبرنگاران درباره مصوبات این جلسه گفت: امروز در این جلسه دو موضوع مطرح شد که یکی از آنها پیگیری تدوین شرح خدمات برای طرحهای کلان است. همچنین مبحث دوم درباره ساختار بعضی دبیرخانهها بود که این کمیسیونهای تخصصی منسجمتر میشوند و برنامههای علمی را دقیقتر پیگیری میکنند؛ به همین منظور دو کمیسیون فرهنگ و تمدن و علوم انسانی و اجتماعی با یکدیگر ادغام شدند و کمیسیون هماهنگی که قبلا تنها هماهنگی بین کمیسیونها را انجام میداد، بیشتر به مباحث نوآوری توجه میکند.
برومند افزود: برنامه پژوهش و فناوری که پیشنهاد آن به دبیرخانه داده شده بود، نیز مورد بررسی قرار گرفت و برای کمیسیون شورای عالی عتف مقرر شد تا برنامههای اجرایی برای برخورد با چالشها ایجاد شود.
معاون پژوهشی وزارت علوم در خصوص طرحهای کلان ملی ادامه داد: در ابتدا ۴۳ طرح داشتیم که ۳۱ طرح باقی مانده بودند و در حال حاضر نیز این ۳۱ طرح تغییراتی داشتند و ۲۴ طرح برنامه اجرایی دارند و میخواهند این ۲۴ طرح را با دستگاهها به اجرا برسانیم. همچنین یکی از طرحها را که شامل تحقیقات بیولوژیک است، توسط وزارت علوم انجام میشود و در مجموع ۲۴ طرح داریم که هزینه اجرای فاز اول آنها برآورد شد و این طرحها بیشتر از بودجههای شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری استفاده میکردند.
وی افزود: بودجهای که به شورای عتف برای این طرحها اختصاص داده شده، شش میلیارد تومان است که تا پیش از این طرحها برای پیشرفت از این بودجه استفاده میکردند؛ اما الان مقرر شده از طریق دستگاهها این بودجه تامین شد.
برومند در پایان خاطرنشان کرد: بحثهایی نظیر بهینه سازی انرژی، آب، سلامت و محیط زیست از چالشهای اجتماعی است که مطرح شده و شورای عتف به بررسی آنها میپردازد.