عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور تصویب لایحه مبارزه با تامین مالی تروریسم را خیانت به منافع کشور دانست.
مهدی طرفی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع نمایندگان تکلیف لایحه مبارزه با تامین مالی تروریسم مشخص است، اما نمیدانیم چرا برخی از نمایندگان یا از روی ناآگاهی و یا غرض به دنبال تصویب این لایحه هستند در هر حال استقلال مملکت با این لوایح زیر سوال میرود.
وی با بیان اینکه اصلیترین و ابتداییترین کار یک نماینده این است که حافظ منافع کشورش باشد، افزود: نمایندگان مجلس باید توضیح دهند که اگر میخواهند با تصویب cft دست به چنین خیانتی بزنند کجای منافع کشور با این کار تامین میشود از طرفی باید رای نمایندگان مجلس شفاف باشد ما پیگیر هستیم که ببینیم کدام نمایندگان رای مثبت و کدام یک رای منفی داده اند. ما نمایندگان موافق این لایحه را به سوال میکشیم؛ بنابراین نمایندگان حواسشان را جمع کنند که جنبش دانشجویی در این رابطه بیدار است و این حوزه، چون رهبر معظم انقلاب به آن ورود کرده اند برای ما خط قرمز است.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: اگر یکی از نمایندگان مجلس بخواهد در حوزهای ورود پیدا کند که خلاف بیانات رهبر معظم انقلاب باشد جنبش دانشجویی میداند با چنین نمایندهای چگونه برخورد کند.
طرفی با بیان اینکه راهکار این است که نمایندگان قوانین داخلی را جایگزین لایحه مبارزه با تامین مالی تروریسم کنند و رهبر معظم انقلاب هم به این موضوع تاکید کردند، اظهار کرد: در هر حال نمایندگان مجلس یا نمیخواهند برای تصویب قوانین داخلی به خود زحمت بدهند و یا زد و بندهایی با دولت پشت ماجراست.
وی افزود: در این سه سالی که از عمر مجلس گذشته اتفاقاتی را شاهدیم که برای مردم قابل پذیرش نیست به گونهای که مشخص است که یک سری زد و بندها در مورد لوایح مختلف، استیضاحها و سوالاتی که قرار است از وزراء و رئیس جمهور پرسیده شود وجود دارد و این اصلا برای مجلس جمهوری اسلامی قابل قبول و پسندیده نیست.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: امروز شاهدیم مجلسی که وظیفه آن قانونگذاری و نظارت بر دولت است اصلا نظارتی بر دولت ندارد و عملا به بنگاهی تبدیل شده که برای یک سری منافعی که ما متوجه آنها نمیشویم و حداقل میدانیم منافع مردم نیستند در آن یک سری زد و بندها انجام میشود.
طرفی افزود: در اوضاع نابسامان اقتصادی که وجود دارد مجلس به موارد حاشیهای میپردازد و وظیفه نظارتی خود در قبال دستگاههای دولتی را دنبال نمیکند.