به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ تکنولوژی و مهندسی دانشهای ویژهای محسوب میشوند. این علوم بار پیشرفتهای روزافزون بشر را بر دوش دارند و به سرعت دچار تغییر و تحول میشوند. بازدهی این علوم به سرعت در زندگی بشر تأثیر میگذارد و آن را به سمت کیفیت بهتر هدایت میکند.
با توجه به اینکه دانش مهندسی و فناوری و مشخصا علوم کامپیوتر و برق در جهان امروز با پیشرفتهای شگرفی مواجه بودهاند، برای به اشتراکگذاری و بهرهمندی از دستاوردهای محققان در سرتاسر جهان، مجامع و کنفرانسهایی تشکیل میشود. در این کنفرانسها هر یک از محققان یافتههای خود را در اختیار دیگران قرار میدهند و با توجه به کاربرد آنها، در جهت تجاریسازی و معرفی و ورود آن به بازارهای جهانی گام بر میدارند.
کنگره ملی سالانه دانش و فناوری در علوم و مهندسی برق و کامپیوتر نیز با همین هدف برگزار خواهد شد. این کنفرانس بستری مناسب جهت تبادل اطلاعات میان رشتهای و تخصصی در سطح مجامع علمی و صنعتی کشور را فراهم نموده و با دارا بودن مجوز رسمی از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC یکی از رویدادهای معتبر در این حوزه میباشد.
کنگره ملی سالانه دانش و فناوری در علوم و مهندسی برق و کامپیوتر در تاریخ ۲۴ بهمن ماه سال ۱۳۹۷ در تهران مرکز همایشهای شهید بهشتی برگزار خواهد شد.
محورهای این همایش در سه بخش علوم، علوم مهندسی و برق، کامپیوتر، IT است که شامل علوم زیستی - میکروبیولوژی - ژئوپلیتیک - آمار - ریاضیات -فیزیک - زمین شناسی - علوم آزمایشگاهی - داروسازی -شیمی کاربردی - بیوتکنولوژی - علوم ورزشی- علوم دامی- نانو تکنولوژی - هواشناسی- جغرافیا - محیط زیست - پژوهش در هنر - علوم اجتماعی - علوم تربیتی- ایمونولوژی - علوم دارویی - صنایع غذایی - میکروبیولوژی - زیست شناسی - علوم انسانی - علوم تربیتی - روانشناسی بالینی - حقوق - روانشناسی عمومی - زبان انگلیسی - اقتصاد - آموزش زبان - مدیریت - هنر - فلسفه -مدیریت مهاجرت بین الملل - حقوق بین الملل - روانشناسی - تاریخ - باستان شناسی - تجارت الکترونیک در حوزه علوم است.
در دو حوزه علوم مهندسی و برق، کامپیوتر، IT نیز میتوان به مهندسی برق - مهندسی کامپیوتر - مهندسی مکانیک - مهندسی عمران - مهندسی معماری - مهندسی صنایع و مدیریت- مهندسی متالوژی - مهندسی معدن -بیوتکنولوژی - مهندسی هوافضا - مهندسی شیمی - مهندسی مواد - ریاضیات - مهندسی شهرسازی- مهندسی معماری داخلی - فیزیک- مهندسی فناوری اطلاعات - مهندسی نفت - زمین شناسی - مهندسی صنایع - زیست شناسی - مهندسی صنایع - زیست شناسی - مهندسی پزشکی - مهندسی نساجی و تولید علم در مهندسی برق - الکترونیک - مخابرات - کنترل - قدرت - مهندسی نرم افزار - هوش مصنوعی - معماری کامپیوتر - فن آوری اطلاعات و ارتباطات اشاره کرد.
گفتنی است؛ مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه این همایش ۱۳ بهمن ماه است و علاقمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به www.Ktcong.com مراجعه کنند.