کد خبر:۷۴۸۱۶۸
با تلاش دانشمندان علم نانو؛

عملکرد داروهای ضدسرطان با افزودن عصاره هسته هلو بهبود یافت

شرکت تراپیوتیکس سولوشنز اینترنشنال با افزودن عصاره هسته هلو به نانوآمولوسیون دارویی خود، موفق به بهبود عملکرد این سامانه دارویی ضدسرطان شده‌است.
عملکرد داروهای ضدسرطان با افزودن عصاره هسته هلو بهبود یافتبه گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت تراپیوتیکس سولوشنز اینترنشنال (Therapeutics Solutions International) اعلام کرد که موفق به بهبود فرمولاسیون پتنت‌شده نانوذرات پتراستیلبن موسوم به NanoStilbene شده‌است.

نانواستیلبن یک نانوآمولوسیون از ترکیب پتراستیلبن در ابعاد ۷۵ تا ۹۰ نانومتر است که در غلظت ۲۰۰ میلی‌گرم در میلی‌لیتر استفاده می‌شود. این شرکت موفق به تولید نانوآمولوسیونی با فرمولاسیون بهینه‌شده به‌منظور از بین بردن تومور سرطانی شده‌است.

تیم دیکسون مدیرعامل شرکت تراپیوتیکس می‌گوید: ما اخیراً نتیجه‌گیری آزمون بالینی را برای به کارگیری این نانوآمولوسیون برای از بین بردن تومور سرطانی صلب را به پایان رساندیم. در این آزمون، داوطلبان معادل ۳۰۰ میلی‌گرم از نانوذرات پتراستیلبن را به‌صورت روزانه به مدت سه هفته مورد استفاده قرار دادند که این کار موجب کاهش فاکتور TNF تومور شد. با افزودن عصاره استخراج‌شده از هسته هلو در این فرمولاسیون ما موفق شدیم تا اثربخشی این دارو را افزایش دهیم به طوری‌که حتی در سطح بالای التهاب سیتوکین نیز این دارو اثربخشی بالایی دارد.

توماس ایچیم، از مدیران شرکت تراپیتیکس می‌گوید: در مقاله‌ای که اخیراً به چاپ رسیده، نشان دادیم که این عصاره می‌تواند فاکتور تشکیل بافت شرایین را کاهش دهد، فرآیندی که در اثر تجمع پلاکت‌ها در رگ به‌وجود می‌آید. با این کار فاکتور TNF تومور کاهش می‌یابد. این فاکتور یک پروتئین پیغام‌بر موسوم به سیتوکین است که توسط سلول‌های سفید تولید می‌شود. وجود این پروتئین موجب التهاب شده و به ترمیم سلول‌ها کمک می‌کند. با افزودن عصاره هسته هلو به این فرمولاسیون، نه تنها برای مقابله با تومور سرطانی مناسب است بلکه نقش مهمی در فرآیند‌های التهابی داشته و می‌تواند برای درمان شرایط التهابی مزمن نظیر عفونت، گندیدگی، تصلب شرایین و زخم مورد استفاده قرار گیرد.

TNF یکی از اعضای خانواده نوعی واسط پپتیدی است که در آن حداقل از ۱۹ سیتوکین استفاده شده‌ است. این ماده نقش مهمی در تکثیر سلول‌ها و عملکرد سیستم ایمنی بدن دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار