آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۲۶۶۶
معتمدی در گفتگو با دانشجو:

ایجاد مراکز تحقیقاتی و نوآوری مشترک در ارتباط با صنعت/ اثرگذاری طرح‌های مشترک با وزارت نفت به اندازه ۴۰ طرح عادی است

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به طرح‌های مشترک این دانشگاه با صنعت گفت: اثرگذاری طرح‌های مشترک با وزارت نفت به اندازه ۳۰ تا ۴۰ طرح عادی است.

ایجاد مراکز تحقیقاتی و و نوآوری مشترک در ارتباط با صنعت/ اثرگذاری طرح‌های مشترک با وزارت نفت به اندازه ۴۰ طرح عادی است

احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو؛ در پاسخ به این سوال که آیا دانشگاه به اهداف خود در حوزه ارتباط با صنعت در سال ۹۷ رسیده است، اظهار کرد: در سال ۹۷ برنامه‌های خوبی در حوزه ارتباط با صنعت داشتیم و دانشگاه در این حوزه رشد مناسبی داشته،  البته منظور از صنعت همه بخش‌های صنعتی از جمله خدمات، کشاورزی و ... است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: قرارداد‌های صنعتی ما به دلیل وضعیت اقتصادی صنایع رشد داشته است، اما این رشد به آن صورتی نبود که فکر می‌کردیم.

معتمدی با بیان اینکه امیدواریم در این حوزه سال آینده وضعیت بهتری داشته باشیم، گفت: متاسفانه امسال شرایط اقتصادی روی قرارداد‌های ما تاثیر گذاشته است، اما با این وجود طبق آمار‌ها نه تنها رشد منفی نداشتیم بلکه رشد مثبت هم داشته‌ایم.

وی تصریح کرد: بخش دیگری از ارتباط با صنعت ایجاد مراکز تحقیقاتی و و نوآوری مشترک بوده و در زمینه‌ای موفق بوده‌ایم، در سال ۹۷ شرایطی را فراهم کردیم تا بانک‌ها و صنایع مختلف بتوانند به این حوزه ورود پیدا کنند.

معتمدی با اشاره به همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با سایر وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها گفت: در بحث‌های کلان ملی مثل ساخت ماهواره و ابررایانه و بحث‌هایی که این طرح‌ها را با وزارت ارتباطات و مخابرات مرتبط می‌کند، همکاری‌های خوبی داریم.

وی افزود: با وزارت نفت نیز طرح‌های بزرگ داریم که اثرگذاری هر کدام از آن‌ها به اندازه ۳۰ تا ۴۰ طرح عادی است و ما آن را با جدیت دنبال می‌کنیم. به طور کلی از عملکرد خودمان در سال ۹۷ راضی هستیم، اما فکر می‌کنم می‌توانیم خیلی بهتر از حال عمل کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار