آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۷۶۳۶
ضمن امضای یک تفاهم‌نامه؛

فعالیت‌های فناورانه پژوهشگران با بسته‌های حمایتی جدید گسترش می‌یابد

با امضای تفاهم‌نامه‌ای میان صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه اصفهان از محققان و پژوهشگران این دانشگاه حمایت می‌شود.

فعالیت‌های فناورانه‌ی پژوهشگران با بسته‌های حمایتی جدید گسترش می‌یابد

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه اصفهان تفاهم نامه همکاری امضا کردند. این تفاهمنامه همکاری در راستای حمایت از طرح‌های پژوهشی محققان و اعضای هیات علمی دانشگاه به امضای ایمان افتخاری رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و هوشنگ طالبی رئیس دانشگاه اصفهان رسید. البته پیش از این در سال ۹۴ تفاهم نامه‌ای میان صندوق و دانشگاه امضاء شد که این تفاهمنامه متمم آن است.

بر اساس این تفاهمنامه ۱۵ طرح پژوهشی و ۳۰ رساله دکتری پژوهشگران دانشگاه برای اجرا توسط صندوق حمایت می‌شود تا اقدامی برای توسعه فعالیت‌های تحقیقاتی مورد نیاز کشور باشد. یکی از مفاد این تفاهم نامه تعهد دانشگاه اصفهان به داوری طرح‌ها در قالب فرم‌های مصوب صندوق است که به موجب آن، روند داوری طرح‌ها در صندوق تسهیل و فرایند داوری طرح‌های دانشگاه مختصرتر می‌شود.

این تفاهم نامه با هدف حفظ مالکیت معنوی نتایج طرح برای پدید آورنده طرح منعقد شده است، زیرا این موضوع برای محققان از اهمیت بالایی برخوردار است.

ایمان افتخاری در مراسم امضای این تفاهم نامه توضیحاتی درباره فعالیت‌های صندوق ارائه داد و بیان کرد: به زودی روند دریافت پروژه‌ها در کارگروه‌های مختلف صندوق تغییر می‌کند و از این پس با انتشار فراخوان در هر کارگروه از پژوهشگران برای ارسال طرح دعوت می‌شود. برنامه ریزی‌ها به گونه‌ای است که در هر حوزه علمی در طول سال ۳ فراخوان منتشر شود.

وی همچنین ابراز کرد: بسته‌های حمایتی جدیدی نیز توسط صندوق در حال طراحی است. این بسته‌ها در روز‌های آینده به جامعه پژوهشگران ارائه می‌شود تا حرکت علمی آن‌ها تقویت شود و شتاب گیرد. گرنت‌های «استقرار»، «پیش‌تازان» و «آغاز» در این بسته حمایتی قرار دارند که هر یک کارکرد خود را در مسیر توسعه فعالیت‌های علمی کشور دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار