آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۱۷۸۱
بی‌مقدار در گفتگو با دانشجو:

صندوق نوآوری و شکوفایی با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان سبب دلگرمی آن‌ها شود

عضو کمیسیون امور داخلی و شورا‌های مجلس گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان می‌تواند نقش موثری در توسعه اقتصاد دانش بنیان ایفا کند.
صندوق نوآوری و شکوفایی با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان سبب دلگرمی آن‌ها شود
شهاب‌الدین بی‌مقدار، نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو و عضو کمیسیون امور داخلی و شورا‌های مجلس شورای اسلامی ، در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو درباره نقش و جایگاه صندوق نوآوری و شکوفایی در تقویت اقتصاد دانش بنیان و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، گفت: این صندوق با حمایت‌هایی که از این شرکت‌ها می‌کند می‌تواند سبب دلگرمی آن‌ها و توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور شود.

وی ضمن درخواست از مسئولان صندوق نوآوری و شکوفایی در سخت‌گیری نکردن در اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان و سهولت تضمین وام‌ها، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در عین حال باید به دنبال طرح‌هایی بروند که یا بازار بین‌المللی دارد و یا نیاز داخل است. این شرکت‌ها امکان ارزآوری را برای کشور مهیا می‌کنند که امیدوارم این روند با قدرت دنبال شود.

بی‌مقدار با اشاره به اینکه مجلس نیز خود را مقید به حمایت از شرکت‌های دانش بنیان می‌داند، گفت: راه‌اندازی شرکت‌های دانش بنیان همراه با ریسک بوده و به دلیل عدم حمایت مالی مناسب، این شرکت‌ها جرات ریسک‌پذیری را ندارند، لذا همه مسئولان و ارگان‌ها موظفند در حد توان خود به این شرکت‌ها کمک کنند.

عضو کمیسیون امور داخلی و شورا‌های مجلس از تدوین قوانین دست‌وپاگیر در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان انتقاد کرد و آن را عامل عدم پیشرفت جدی این شرکت‌ها برشمرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان در شرایط فعلی می‌توانند کمک شایانی به کشور کنند، ولی از آنجایی که بنیه مالی ندارند و پروسه ثبت‌شان نیز زمان‌بر است و از لحاظ مالی نیز حمایت چندانی نمی‌شوند فعالیت‌شان به چشم نمی‎آید و موفق ظاهر نمی‌شوند.

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس با بیان اینکه در دنیا برخلاف کشور ما، شرکت‌های دانش بنیان یا توسط NGO‌ها و یا توسط شرکت‌های خصوصی بزرگ حمایت می‌شوند، گفت: شرکت‌های دانش بنیان داخلی به شرطی می‌توانند عملکرد مثبتی داشته باشند که شرکت‌های بزرگ خصولتی و خصوصی از آن‌ها حمایت کنند، در غیر این صورت، چون با مشکلات اقتصادی روبرو هستند نمی‌توانند راه به جایی ببرند.

بی‌مقدار اظهار کرد: با توجه به اینکه این شرکت‌ها از حمایت لازم برخوردار نمی‌شوند، کشور‌های همسایه از جمله ترکیه این شرکت‌ها را شناسایی کرده و با دادن تسهیلات خوب باعث رفتن آن‌ها از کشور می‌شوند.

وی افزود: کشور‌های پیشرفته توجه ویژه‌ای به شرکت‌های دانش‌بنیان خود دارند و می‌توان گفت: دلیل پیشرفت‌شان نیز حمایت و استفاده از ظرفیت این شرکت‌ها است، ولی متاسفانه در کشور ما حمایت چندانی صورت نمی‌گیرد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار