آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۷۷۲۷
حبیبی در گفتگو با دانشجو:

بیش از ۹۰ درصد درآمد قرارداد‌های ارتباط با صنعت صرف خود پروژه‌ها می‌شود

رییس دانشگاه خوارزمی گفت: مجموع درآمد دانشگاه از قرارداد‌های ارتباط با صنعت زیاد نیست چرا که بیش از ۹۰ درصد آن صرف هزینه‌های پرسنلی و تدارکاتی پروژه می‌شود.
عزیزالله حبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو درباره قرارداد‌های ارتباط با صنعت گفت: در نظر داریم شهرک‌های صنعتی حاضر در استان البرز را گسترش دهیم. همکاران ما در دانشکده فنی با هدف هم‌اندیشی و آسیب‌شناسی برای بخش‌هایی از صنعت که تولیدشان با مشکل مواجه شده است، سال گذشته یک کلینیک صنعت دایر کردند.

وی ادامه داد: این فرآیند، فرآیندی بود که تبادل مالی روشنی در آن صورت نگرفته و تنها در راستای اهداف استانداری البرز، در خصوص کاهش آسیب‌های صنایع، ایجاد شده بود.

حبیبی با اشاره به برخی از قرارداد‌ها با صنعت افزود: دانشکده‌های فنی و علوم انسانی، در راستای اهداف دانشگاه پروژه‌هایی را دنبال می‌کنند همچنین دانشکده جغرافیا درجهت برنامه ریزی شهری دو پروژه (یکی مربوط به توسعه روستایی در استان آذربایجان غربی و دیگری مربوط به یکی از روستا‌های استان اصفهان) را در دست دارد. دانشکده ادبیات دانشگاه خوارزمی هم مشغول انجام چند پروژه در وزارت کشور است.

رییس دانشگاه خوارزمی ادامه داد: پروژه‌ای در ارتباط با اکتشاف نفت در پژوهشکده نفت دانشگاه و پروژه دیگری مربوط به افزایش اکتشاف نفت با استفاده از پلاسما درحال پیگیری است.

وی درباره هزینه‌کرد درآمد‌های حاصل از ارتباط با صنعت، گفت: مجموع درآمد پروژه‌های دانشگاه شاید به میزان ۴ یا ۵ میلیارد تومان هم نرسد و معمولا بخش عمده‌ای از درآمد صرف خود پروژه می‌شود (بیش از ۹۰ درصد درآمد‌ها صرف هزینه‌های پرسنلی و تدارکاتی پروژه خواهد شد). دانشگاه برای حل مشکلات صنعت کشور کمر همت بسته است و در این راستا کسب درآمد اهمیت چندانی ندارد.

به گفته حبیبی تقریبا از بین ۳۰ الی ۴۰ پروژه درحال پیگیری و انجام دانشگاه خوارزمی، ۲ یا ۳ پروژه به دلیل عدم تامین اعتبار دچار مشکل شده و مابقی در حال تکمیل یا افتتاح است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار