آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۶۸۳۷
مفرد در گفتگو با دانشجو:

معاونت عملیات جهادی، نام جدید معاونت سازندگی می‌شود

مسئول سازندگی بسیج دانشجویی گفت: با رویکرد حل مسئله که از این به بعد به طور جدی‌تر در گروه‌های جهادی دنبال می‌شود به صورت ریشه ای با مسائل و مشکلات کشور مبارزه خواهیم کرد و این بار کل سازمان و نواحی بسیج دانشجویی به صورت منسجم پای کار می‌آیند.

صادق مفرد، مسئول سازندگی بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون تغییر نام این معاونت گفت: سازمان بسیج دانشجویی تاکنون با عنوان معاونت سازندگی را داشته است، اما از این به بعد این نام به معاونت عملیات جهادی تغییر پیدا خواهد کرد.


وی افزود: سازوکار اداری این تغییر نام انجام شده به استان‌ها هم ابلاغ شده است و فعالیت‌های این مجموعه کم کم در خبر‌ها تحت عنوان معاونت جهادی مطرح خواهد شد.

مفرد گفت: امروز یک تغییر و تحولی در سازمان بسیج دانشجویی در حال رخ دادن است و نگاه عرصه‌ای به نگاه فرآیندی در حال تغییر است.

وی ادامه داد: ما دو سطح کار در بسیج دانشجویی داریم سطح اول ناظر بر دانشگاه است و سطح دوم ناظر بر جامعه. در سطح اول معاونت فرهنگسازی ناظر بر عموم دانشجویان اتفاقاتی از جمله فرهنگ سازی، اردو‌های راهیان نور، اربعین، فعالیت در خوابگاه‌ها و ... را در برنامه دارد و معاونت رشد و کادر سازی ناظر بر دانشجویان بسیج دانشجویی برنامه‌هایی همچون دوره‌های آموزشی و توانمندسازی و کادرسازی برای رشد و خودسازی بسیجیان دارد.

مسئول سازندگی بسیج دانشجویی گفت:، اما سطح دوم برای زمانی است که بسیج دانشجویی می‌خواهد در کل کشور اثرگذار باشد و نقش آفرینی کند در این حوزه سه معاونت در سازمان فعالیت می‌کند یکی از آن‌ها معاونت پژوهشی و فناوری سازمان است که عموما مخاطب آن دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌باشد و کار‌هایی از جنس پژوهشی، علمی و کشف راه حل مسائل و مشکلات اصلی کشور را انجام می‌دهند بعد از آن معاونت گفتمان سازی و مطالبه گری مسائل احصا شده توسط دانشجویان را با گفتمان سازی و پیگیری از مسئولین مربوطه دنبال می‌کند و در نهایت معاونت عملیات جهادی در اقدامی جهادی پاسخ برخی از مسائل و مشکلات مردم را در میدان عمل و با پای کار آوردن مردم انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: معاونت عملیات جهادی معاونت اقدام می‌کند یعنی منتظر فعالیت مسئولان نمی‌شود و دست به عملیات جهادی می‌زنند. این سه معاونت در امتداد یکدیگر کار می‌کنند و به صورت یک زنجیره فعالیت می‌کنند که مسیر آن رفت و برگشتی است. برای مثال بچه‌های جهادی در حاشیه شهر مشغول فعالیت هستند با مسائلی آشنا می‌شوند مسائل مهم کشور است اگر این مسائل نیاز به پژوهش داشته باشد به معاونت پژوهش و فناوری ارجاع می‌شود و آنجا روی آن کار می‌شود و اگر نیاز به مطالبه گری داشته باشد معاونت گفتمان سازی پای کار می‌آید در واقع یک رفت و آمدی بین این سه معاونت وجود دارد و هسته‌هایی خودجوش و مسئله محور برای پیشرفت و ارتفای کشور شکل می‌گیرد.

مفرد گفت: به نوعی همچنان کار ویژه بچه‌های جهادی رسیدگی به محرومین و مستضعفین است، اما کمی جامع‌تر می‌توان گفت: جهادگران خدمت رسانی اند برای تحقق عدالت و پیشرفت کشور. همانطور که مقام معظم رهبری در دو ماه گذشته در دیدار جمعی از گروه‌های جهادی فرمودند: گفتمان جهادی باید گفتمان عمومی شود و میلیون‌ها جوان برای تحقق شعار عدالت و پیشرفت دعوت شوند.

مسئول سازندگی بسیج دانشجویی ادامه داد: با رویکرد حل مسئله که از این به بعد به طور جدی‌تر در گروه‌های جهادی دنبال می‌شود به صورت ریشه ای با مسائل و مشکلات کشور مبارزه خواهیم کرد و این بار کل سازمان و نواحی بسیج دانشجویی به صورت منسجم پای کار می‌آیند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار