معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف گفت: عدم سیاست گذاری مناسب باعث شده است که دانشگاه و صنعت ارتباط نزدیکی با یکدیگر نداشته باشند.
محمدرضا موحدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره ارتباط دانشگاه و صنعت بیان کرد: پژوهشهای ما زمانی اصیل و کارآمد خواهند بود که اثرگذاری اجتماعی داشته باشند و برای این کار باید با توجه به اکوسیستم دانشگاه، مجموعه اساتید و دانشجویان و زیرساختهای موجود جهتدهی کنیم تا پژوهشی که دارای اثر اجتماعی است را به عمل برسانیم.
موحدی ادامه داد: در این راستا همواره تلاش داریم تا از پتانسیل اعضای هیئت علمی و دانشگاه، برای رفع نیازهای صنعتی و اقتصادی کشور استفاده کنیم بنابراین دانشگاه صنعتی شریف تعامل خوبی با صنعت داشته و خوشبختانه در حوزههای بسیاری صنعت به ما اعتماد دارد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با تاکید بر اینکه پیوند دانشگاه و صنعت باید بیش از پیش شود، بیان کرد: درصورتی که تحقیقات دانشگاهی درجهت رفع نیازهای صنایع و شرکتها نباشد، اساتید و دانشجویان سلیقهای در انتخاب و پیشبرد پروژه پژوهشیشان اقدام میکنند و احتمال رخداد موازیکاری دانشگاه و صنعت وجود دارد.
وی با بیان اینکه عواملی مثل تمایل صنعت به سود و درآمد زودبازده و عدم سیاست گذاری درست در خصوص ارتباط صنعت و دانشگاه موجب دوری این دو از یکدیگر شده است؛ ادامه داد: این پتانسیل وجود دارد که صنایع پروژه مورد نیاز خود را به دانشگاهها سفارش دهند و اساتید و دانشجویان به صورت هدفمند تحقیقی را انجام دهند درحقیقت اینگونه تحقیقات دانشگاهی متناسب با نیازهای روز جامعه و براساس نیازهای بینالمللی خواهد شد.