کد خبر:۸۴۲۷۵۰
ابتکاری نوین؛

تست سریع و امن کرونا را به روباتی منحصربه‌فرد بسپارید / راهی برای کاهش ابتلای کادر درمانی به ویروس چینی

یک شرکت روباتیک سیستمی خودکار طراحی کرده که می‌تواند در کمترین زمان و بیشترین دقت تست کرونا بگیرد و اینگونه متخصصان آزمایشگاهی کمتر در معرض ابتلابه این بیماری قرار گیرند.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، آزمایش دقیق کووید ۱۹ برای کنترل گسترش ویروس کرونا و فعالیت دوباره شهروندان امری بسیار ضروری است. اما کشور‌هایی مانند آمریکا هم‌اکنون با موانعی، چون کمبود تست و زمان طولانی انتظار برای نتایج آزمایش مواجه هستند، زیرا بیشتر این تست‌ها به صورت دستی انجام می‌شود. به غیر از تمامی اینها، تکنسین‌های آزمایشگاه در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند.

در همین راستا شرکت نرم‌افزاری و روباتیک برایت ماشینز برای سرعت بخشیدن به روند آزمایش و محافظت از متخصصان آزمایشگاه، یک سیستم روباتیک طراحی کرده است که می‌تواند نمونه‌های تست کوید را با کمترین دخالت انسان پردازش کند. طبق گفته این شرکت، اتوماسیون فرآیند آزمایش در آزمایشگاه مجهز برایت ماشینز را به صورت ۲۴ ساعته و هفت روز هفته انجام می‌دهد و به همین دلیل حجم تست‌های انجام شده در روز را به چندین برابر خود می‌رساند.
به گفته متخصصان این شرکت، روبات مذکور قرار نیست که جای افراد را در جایگاه شغلی‌شان بگیرد، بلکه قرار است از آن‌ها در مقابل خطر محافظت کند و فقط کار‌های غیرضروری دستی را انجام دهد.

این سیستم خودکار شامل یک بازوی روباتیک تمام عیار، یک تسمه نقاله و یک سیستم دیداری است. روبات برای باز کردن لوله‌های آزمایش در اندازه‌های مختلف و ریختن نمونه خون از لول آزمایش به لوله کنترل برنامه‌ریزی شده است و سیستم بینایی آن برای تائید عملکرد در طی این فرآینده به کار می‌آید.

این سیستم به زودی به آزمایشگاه یک بیمارستان در آمریکا منتقل خواهد شد و احتمالا پس از نصب، چند هفته طول خواهد کشید تا کاملا عملیاتی شود. این سیستم قرار است بدون هزینه تا ۱۲ ماه در این بیمارستان کار کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار