ستاد توسعه فناوریهای فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی با هدف افزایش انگیزه و تشویق محققان از صاحبان مقالات تجربی در این حوزه حمایت میکند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، با هدف افزایش انگیزه و تشویق محققان، پژوهشگران و اساتید و همچنین برای گسترش بیشتر فناوریهای مرتبط با حوزه فوتونیک و مواد پیشرفته در کشور، صاحبان مقالات تجربی در این حوزه که آثار خود را در نشریات منتخب و مورد تایید، نشر دادهاند از حمایت و پرداختهای تشویقی برخوردار میشوند.
ستاد توسعه فناوریهای فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی در نظر دارد برای تقویت علمی زیستبوم حوزه فوتونیک و مواد پیشرفته، علاوه بر طرحهای مبتنی بر محصول و فناوری، حمایت خود از مقالات علمی را نیز گسترش دهد.
مقالات مشمول این بسته حمایتی باید در در سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ در نشریات معتبر بین المللی (Q_۱ و IF بالا) منتشر شده باشند و به نام جمهوری اسلامی ایران ثبت شده باشد. همچنین نویسنده مقاله باید در یکی از موسسات پژوهشی و یا دانشگاههای داخل کشو، اشتغال داشته باشد.
علاوه بر این، ارتباط مقاله منتشر شده با حوزه مورد اشاره از سوی کمیته علمی داروی مورد بررسی قرار میگیرد. مقالات منتشر شده باید در راستای توسعه فناوری و از ویژگی تجربی بودن برخوردار باشند. همچنین این مقالات نباید قبلا مورد حمایت معاونت علمی و یا یکی از ستادهای وابسته به آن قرار گرفته باشند.
علاقه مندان میتوانند برای اطلاع از سایر جزئیات و شرایط و نحوه درخواست حمایت به آدرس اینترنتی ستاد توسعه فناوریهای فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به نشانی pam.isti.ir مراجعه کنند.