نماینده مردم تهران در مجلس نهم گفت: مدخل ورود ما به شخصیت مصباح انقلاب این حدیث است: وقتی یکی از علما از دنیا میرود جای او تا قیامت پر نخواهد شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حمید رسائی نماینده مردم تهران در مجلس نهم در یک گفتگوی مجازی که به مناسبت چهلمین روز ارتحال علامه مصباح یزدی عضو فقید مجلس خبرگان رهبری با موضوع بررسی ابعاد مختلف زندگی این عالم ربانی و به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: مدخل ورود ما به شخصیت مصباح انقلاب این حدیث است: وقتی یکی از علما از دنیا میرود جای او تا قیامت پر نخواهد شد.
وی افزود: وقتی میخواهید کسی را بشناسید، از طریق اضداد آن شخص او را بشناسید. دشمنان انقلاب نسبت به ایشان در دوره حیاتشان بغض و کینه داشتند و پس از ارتحال ایشان نیز این بغض و کینه ادامه داشت.
رسایی بیان کرد: ما قدر مدافعان امنیت را میدانیم، قدر مدافعان سلامت را میدانیم. در کنار همه این مدافعان، مدافعان عقیده را هم داریم، یک عالم خصوصا اگر دلسوز و انقلابی و در خط ولایت باشد، برایش ویروس اعتقادی مهم است.
وی اضافه کرد: علمای دین حساسیتشان بیشتر از مردم عادی است که بعضی اوقات برای دیگران قابل درک نیست، گاهی التقاط را تشخیص میدهند؛ که یا میتوانند سکوت کنند و محبوبیت به دست بیاورند و یا میتوانند نقد کند و هشدار بدهند که آیت الله مصباح اینچنین بود.
رسایی با بیان اینکه یک ادعای دروغ در مورد آیت الله مصباح وجود دارد مبنی بر اینکه ادعا میکنند که ایشان با مخالفت با شاه مشکل داشتند، یادآور شد: هاشمی رفسنجانی می گوید: ما به آیت الله مصباح گفتیم چرا اخیرا با ما همکاری نمیکنید، گفتند که این مبارزه حرام است؛ اما آیت الله مصباح نیز گفتند که آقای رفسنجانی معتقد بود که برای سرنگونی شاه باید با همه گروهها متحد شد. من جایی که اینها وجود داشته باشند، اینگونه مبارزه را قبول ندارم.
وی با اشاره به اینکه آیت الله مصباح در همه عرصهها اعم از سیاست، وارد میشد، اضافه کرد: به گفته علامه مصباح خدای سیاست، همان خدای جبهههای جنگ است. اگر در دنیای جبههها با دست خالی موفق شدیم، در سیاست هم موفق خواهیم شد و پشتوانه این سیاست باید منابع مالی حلال باشد؛ بنابراین از ظرفیتهای مالی موجود استفاده میکردند.
نماینده مردم تهران در مجلس نهم گفت: زمانی که به بنده توصیه شده بود تا از خطای یکی از مسئولان چشم پوشی شود علامه مصباح به بنده گفتند: «هیچ کاری را برای غیرخدا نکن، چون ارزشش را ندارد. اگر کاری را برای خدا انجام بدهی، زمین و زمان هم جمع شد که این کار را نکنی، از کارت دست نکش».