به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری، مهدی قلعهنوی رییس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی گفت: سال ۹۹، از نظر مبادلات و تعاملات بینالمللی سالی سخت و دشوار بود، اما تلاشهای معاونت برای گسترش تبادلات جهانی ادامه یافت و به نتیجه هم رسید.
وی افزود: یکی از اولویتهای معاونت علمی در این چند سال، تسهیل ورود محصولات دانشبنیان به بازارهای بینالمللی است. تحقق این هدف نیز سازوکارهای خود را دارد. اما تلاشها به ثمر نشست و با وجود همه مشکلات توانستیم ارتباط خود را با دنیا حفظ کنیم.
به گفته قلعهنوی، از دیگر تلاشهای این مرکز، تسهیل ورود محصولات دانشبنیان به بازارهای جهانی پس از دریافت استاندارهای بینالمللی است. سال گذشته، با تلاش مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری حدود ۱۳ شرکت موفق به دریافت استانداردها و مجوزهای بینالمللی شدند. اما از شروع این برنامه تاکنون ۱۱۵ شرکت مجوزهای ورود به بازار جهانی را دریافت کردند.
رییس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی بیان کرد: این شرکتها و محصولات آنها وارد بازار جهانی شده و برخی از آنها به فروش بالایی نیز دست یافتهاند.