به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه ایالتی کالیفرنیا و دانشگاه کالیفرنیا در میان دانشگاههایی هستند که اعلام کردند برای کارمندان و دانشجویان خود نیازمند واکسن هستند. در مجموع، بیش از یک میلیون کارمند دانشگاهی و دانشجو در این دو دانشگاه حضور دارند که تعداد پردیسهای آنها در مجموع به عدد ۳۳ میرسد.
جوزف کاسترو سرپرست دانشگاه ایالتی کالیفرنیا گفت: ایالت کالیفرنیا، در مدیریت واکسن کووید-۱۹ پیشتاز بوده است و کالیفرنیاییهایی که واکسن دریافت کردهاند، سبب کاهش قابل توجه آمار ابتلا به این بیماری شدهاند. ما همچنان همه اعضای انجمنهای دانشگاهی خود را به شدت تشویق میکنیم که واکسن کووید-۱۹ را به محض دسترسی دریافت کنند.
این الزام با تایید سازمان غذا و دارو آمریکا در تاثیرگذاری واکسنهای کووید-۱۹ اجرا شده است. از این رو، دانشگاههای کالیفرنیا به لیست موسساتی اضافه شدند که تزریق واکسن را اجباری میکنند.
این لیست شامل دانشگاههای "ییل"( Yale)، "امریکن"( American)، "جورج تاون"( Georgetown)،"استنفورد"( Stanford)، "جورج واشنگتن"( George Washington)، "اموری"( Emory)، "کلارک آتلانتا"( Clark Atlanta)، "سیاتل"( Seattle) ، "فرلی دیکسون"( Fairleigh Dickson) و چندین دانشگاه و کالج دیگر میشود.
در این میان، دانشگاههای دیگری چون "دوک"( Duke)، "براون"( Brown)، "نورث ایسترن"( Northeastern)، "کرنل"( Cornell) و دانشگاههای دیگر نیز تصمیمات مشابه گرفتند.
این شرایط در حالی است که بسیاری از دانشگاههای آمریکا در مورد اجرای دستور تزریق واکسن به دانشجویان و کارمندان خود اختلاف نظر دارند چراکه معتقدند واکسن، آزادیهای شخصی، مذهبی و یا انتخابهای پزشکی افراد را از آنها سلب میکند.
اخیرا یک نظرسنجی در آمریکا انجام شد که نشان میدهد از هر ۵ آمریکایی (بزرگسالان) یک نفر به تزریق واکسن تمایل ندارد.