به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ سال گذشته دنیا با عوارض بیماری کرونا دست به گریبان بود و تعاملات بینالمللی به گونهای دیگر رقم خورد و جهان اتفاقات و شیوههای جدیدی را در ارتباطات بینالمللی تجربه کرد.
در این روزهای سخت شیوع کرونا با وجود همه پیشبینیها مبنی بر کمرنگ شدن سطح همکاریها و بازگشت نخبگان به کشور، بیش از ۳۰۰ نفر از فارغ التحصیلان ایرانی ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا از طریق برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور «connect.isti.ir» همکاری خود را با مراکز علمی و فناوری داخلی آغاز کردند که نسبت به زمان مشابه در سال ۹۸ تقریبا ۲ برابر شده است.
همچنین سال ۹۹ در قالب این برنامه، به صورت ویژه نشستهای مجازی با متخصصان و محققان ایرانی مقیم کانادا، امریکای شمالی و برخی کشورهای اروپایی با هدف معرفی برنامههای معاونت علمی و فناوری و بنیاد ملی نخبگان با محوریت طرحهای و برنامههای حمایتی در حوزه مربوط به کرونا برگزار شد.
برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور کمک کرده است تا پروژههای مختلفی در حوزههای زیست فناوری، دارو، واکسن و همچنین فناوری اطلاعات (هوش مصنوعی، بیگ دیتا و ...) تعریف شود.