کد خبر:۹۴۱۸۵۷
زادمهر در گفتگو با دانشجو:

برنامه‌ کاندیداها در مورد آموزش و پرورش پوپولیستی و شعاری بود

دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: برنامه‌های مطرح شده از سوی کاندیداها در خصوص حذف کنکور، معیشت معلمان و رتبه‌بندی فرهنگیان بیشتر پوپولیستی و شعاری بوده و برنامه دقیقی از سوی آنها ارائه نشده است.

زادمهر دبیر سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: وزیر آموزش و پرورش در دولت سیزدهم باید یک فرد تحول گرا و تحول خواه باشد؛ اما مطمئنا تحول در سیستمی که در طی ۴۰ سال گذشته در آموزش و پرورش شکل گرفته هزینه دارد و در مقابل معیشت، اجرای سند تحول، حذف کنکور، تغییر نظام ادارای آموزش و پرورش و اجرای رتبه بندی مقاومت می‌کند.

وی با بیان اینکه تحول در آموزش و پرورش نیازمند شهامت و جسارت است، افزود: گزینه وزارت آموزش و پرورش باید اعتقاد جدی به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش داشته باشد. مضاف بر این مسئله‌ای که مهم است اعتقاد جدی رئیس جمهور دولت سیزدهم به مسئله آموزش و پرورش است چرا که هم اکنون رئیس جمهور مثلا به دانشگاه فرهنگیان که از ارکان مهم آموزش و پرورش است، اعتقادی ندارد.

زادمهر با تاکید بر اینکه رئیس جمهور منتخب هزینه در آموزش و پرورش را باید سرمایه تلقی کند، اضافه کرد: برای اینکه بتوانیم در دولت آینده شاهد برخی تغییرات و تحولات در آموزش و پرورش باشیم این مجموعه نیازمند سرمایه گذاری عظیم و بلند است.

دبیر سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با اشاره به اینکه مسائل مطرح شده در خصوص حذف کنکور، معیشت معلمان، رتبه بندی فرهنگیان بیشتر پوپولیستی و شعاری بوده و برنامه دقیقی از سوی کاندیدا‌ها ارائه نشده است، گفت: کاندیدا‌ها صرفا از حذف کنکور و یا اجرای طرح رتبه بندی و بهبود معیشت معلمان سخن می‌گویند، اما هیچ برنامه‌ای برای اجرای این طرح‌ها ارائه نمی‌دهند. با این وجود ضرورت دارد که نمایندگان کاندیدا‌ها در عرصه حضور پیدا کنند و پاسخگوی سوالات در خصوص برنامه‌های نامزد‌ها باشند.

زادمهر اولین اولویت آموزش و پرورش را اجرای سند تحول بنیادین در تمام ابعاد و ارکان آموزش و پرورش و بخش‌های زیر مجموعه آن دانست و افزود: اولویت دوم در آموزش و پرورش بهبود وضعیت معیشت و اقتصاد معلمان است. با این وجود ضرورت دارد که سازمان اقتصادی وزارت آموزش و پرورش برای سازماندهی منابع درآمدزای این وزارتخانه تشکیل شود.

وی توجه ویژه به مدارس خارج از کشور و توجه به مسائل فرهنگی را از دیگر اولویت‌های آموزش و پرورش برشمرد و تصریح کرد: متاسفانه امروز دوره‌های ضمن خدمت در آموزش و پرورش به محلی برای درآمدزایی سازمانی خارجی تبدیل شده است و عملا ارزش افزوده خاصی برای معلمان ایجاد نمی‌کند با این وجود ضرورت دارد سیستم دوره‌های ضمن خدمت متحول شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار