آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۵۲۴۶
با حکم وزیر علوم؛

میثم یاری به عنوان مشاور وزیر علوم در امور جوانان و نخبگان منصوب شد

محمد‌علی زلفی‌گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، میثم یاری را به عنوان مشاور وزیر علوم در امور جوانان و نخبگان منصوب کرد.
میثم یاری به عنوان مشاور وزیر علوم در امور جوانان و نخبگان منصوب شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد‌علی زلفی‌گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، میثم یاری را به عنوان مشاور وزیر علوم در امور جوانان و نخبگان منصوب کرد.

در متن حکم انتصاب یاری آمده است:نظر به مراتب تعهد، دانش و تجارب ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم به سمت مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور جوانان و نخبگان منصوب می‌شوید.

امید است با توکل به خداوند سبحان مأموریت‌ها و وظایف مرتبط در حوزه جوانان و نخبگان را در چارچوب برنامه‌های ارائه شده اینجانب به مجلس شورای اسلامی و بر پایه قوانین و سیاست‌های دولت محترم به انجام رسانید. بایسته است با پیروی از آموزه‌های اسلامی و با بهره گیری از توان و تجربه خویش و ظرفیت‌های موجود، با همکاری و تعامل صمیمانه با مراجع ذی صلاح، مدیران و کارکنان وزارت متبوع، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و فناوری، نقشی شایسته در جهت پی گیری و پاسخگویی به امور مربوط به جوانان عزیز و نخبگان فرهیخته به عنوان سرمایه‌های ارزشمند کشور عزیزمان ایفا نمائید.

توفیق جناب عالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از خداوند متعال خواستارم.»

گفتنی است دکتر میثم یاری متولد سال ۱۳۶۶، دانش‌آموخته رشته شیمی و عضو هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا است.

از افتخارات وی می‌توان به مواردی از قبیل فارغ‌التحصیل برتر مقطع دکتری تخصصی داخل کشور فدراسیون سرآمدان علمی کشور، اتمام دو دوره پسادکتری با استفاده از سهمیه دانشجویان سرآمد فدراسیون سرآمدان علمی کشور، دانش آموخته برگزیده مقطع دکتری بنیاد ملی نخبگان، دانشجوی برگزیده مقطع دکتری بنیاد ملی نخبگان و دریافت جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان اشاره کرد.

 یاری عضو دائم دفتر استعداد‌های درخشان دانشگاه بوعلی سینا بوده و دانشجوی برگزیده آموزشی-پژوهشی دانشگاه بوعلی سینا در دو سال تحصیلی پیاپی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار