به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای هماهنگی خواهران بسیج دانشگاههای تهران بزرگ طی نامهای از معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور خواست تا با توجه به وظایف بین المللی این معاونت، اقدامات خود را در قبال مسئله زنان جهان اسلام روشن کند. متن این نامه به شرح ذیل است:
《ای مستضعفین جهان! به پا خیزید و خود را از چنگال دشمنان بشر نجات دهید و بیش از این زیر بار ظلم نروید که خداوند با مظلومان است. 》
امام خمینی (ره)
خانم دکتر انسیه خزعلی، معاونت محترم امور زنان و خانواده ریاست جمهوری
سلام علیکم
اخبار و تصاویر منتشر شده در چند روز گذشته در خصوص حمله و هتک حرمت به زنان مسلمان و محجبهی هندی توسط گروههای تندرو هندو، موجی از خشم، غم و انزجار از افراطی گری دولت هند را در دل مردم آزادی خواه ایران و جهان، برانگیخته است. آنچه بیش از پیش مشخص شده است، حمایت دولت هند از اقدامات فوق است، تا جایی که به نام همبستگی و برابری، اقدام به قانونی نمودن تبعیضات مذهبی با ممنوعیت استفاده از حجاب اسلامی دختران مسلمان میشود. اقدامات فوق دیر زمانی است که در این کشور سابقه داشته است و در برهههای زمانی مختلف شاهد انواع مختلفی از نقض حقوق انسانی مسلمانان و افزایش تبعیضهای دینی بودهایم؛ قانون منع تابعیت برای مسلمانان هند CAA، برخوردهای خشونت آمیز، سرکوب اعتراضات و کشتار مسلمانان توسط پلیس هند، کشتار، برخورد خشونت آمیز و حمله به خانهها و هتک حرمت مسلمانان کشمیری، هجوم نیروهای مسلح و شلیک به دانشگاههایی، چون دانشگاه اسلامی جامعه، تنها نمونههای اندکی است که از پس سانسور گسترده و فشارهای امنیتی دولت هند به جهان مخابره شده است.
در چند هفته گذشته با وجود اوج گیری اعتراضات و درگیریهای مذهبی بین هندوهای افراطی و مسلمانان، از مجامع جهانی و مدعی حقوق بشر و آزادی بیان، موضعی جز سکوت دیده نشده است. سکوتی که در کنار اقدامات ضد و نقیض سازمانهای بین المللی، حمایتی پنهان تلقی میشود؛ حمایت از افراطی گری، تبعیض قومی و مذهبی، از بین بردن عدالت اجتماعی و حق تحصیل که همگی در پوشش ملیگراییهای قومی پنهان شده است. اقداماتی که بر خلاف نص صریح قوانین بیانیه سازمان ملل متحد در زمینه نسل کشیهای مذهبی و معاهده بین المللی محو تمامی اشکال تبعیض نژادی (CERD) میباشد.
در شرایطی که مردم مسلمان هند از هرگونه حمایتی در جهت حفظ حقوق انسانی خود محروم شدهاند و صدای آنان در پس سانسورهای نظام حاکم بر جهان، شنوندهای ندارد، جای خالی حداقل حمایتها، از جمله حمایتهای دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامی حقوق مستضعفین جهان، بیش از پیش به چشم میآید؛ لذا ما دختران دانشجوی دانشگاههای شهر تهران، در ضمیمه بیانیه فوق و با اتکا به اصل ۱۵۲ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که خود را مدافع حقوق تمامی مسلمانان جهان معرفی و عدم تعهد در برابر قدرتهای سلطه گر را تضمین مینماید، از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تقاضا داریم با توجه به وظایف بین المللی این معاونت، اقدامات خود در قبال این مسئله زنان جهان اسلام را روشن نموده و همچنین حمایت خود را از اقدامات دیپلماتیک مقتضی، اعلام نمایند؛ و من الله توفیق
شورای هماهنگی خواهران بسیج دانشگاههای تهران بزرگ