کد خبر:۱۰۱۶۱۰۹

بازدید رئیس صندوق نوآوری از یک شرکت دانش بنیان/ اعطای تسهیلات برای تولید پلی اورتان‌های کفشی

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ظهر دوشنبه از شرکت دانش بنیان شیمی پلیمر پارس ایرانیان، تولیدکننده پلی اورتان‌های کفشی بازدید و از نزدیک در جریان تولید این محصول دانش بنیان قرار گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی وحدت در این بازدید ضمن آشنایی با توانمندی‌های شرکت شیمی پلیمر پارس ایرانیان، با مدیران این شرکت دانش بنیان به گفتگو پرداخت و دستور بررسی و رفع مسائل این شرکت را صادر کرد.


صندوق نوآوری برای افزایش تولید پلی اورتان‌های زیره کفش ۲۹ میلیارد تومان تسهیلات به این شرکت اعطا کرده است.
شرکت دانش بنیان شیمی پلیمر پارس ایرانیان از جمله شرکت‌هایی است که به فناوری تولید پلی‌اورتان کفشی (پلی‌استر پلی ال و پیش پلمیر ایزوسیاناتی) دست یافته است. این محصول در تولید زیره کفش کاربرد دارد.


پلی‌‎اورتان به دسته‌ای از مواد شیمیایی گفته می‌شود که از واکنش پلی‌ال‌ها و ایزوسیانات‌ها به عنوان مواد اصلی تشکیل‌دهنده ساخته می‌شوند.


در صنایع تولید قطعات پلی‌اورتان گاهی از دو جزء استفاده می‌شود که هر کدام از این دو جزء ممکن است حاوی چند ترکیب باشد. یکی از این دو جزء، پیش پلیمر دی‌ال یا پلی‌ال، و جزء دیگر نوعی دی ایزوسیانات است. محصول مورد بررسی در این طرح، پلی‌اورتان گرید کفش است که مواد اولیه زیره کفش را تشکیل می‌دهد و شامل دو جزء اصلی پلی‌استر پلی‌ال و پیش پلیمر‌های ایزوسیاناتی است.

شرکت شیمی پلیمر پارس ایرانیان در سال ۱۳۹۶ با تعداد محدودی از ماشین‌آلات خریداری‌شده اقدام به تولید پلی اورتان‌های کفشی کرده و میزان تولید خود را از ۱۶ تن در سال ۱۳۹۶ به حدود ۸۰۰ تن در سال ۱۳۹۸ رساند. حال این شرکت در نظر دارد با دریافت تسهیلات سرمایه ثابت از صندوق نوآوری و شکوفایی اقدام به تکمیل طرح خود کند.
گفتنی است ظرفیت اسمی طرح تولید پلی اورتان‌های کفشی در این شرکت دو هزار تن در سال است که با راه‌اندازی دو راکتور، ظرفیت اسمی کارخانه به ۱۰۵۰۰ تن خواهد رسید. همچنین ظرفیت علمی طرح پس از راه‌اندازی دو راکتور به ۸۴۰۰ تن خواهد رسید.


این شرکت دانش بنیان در سال ۱۳۹۲ تاسیس شده و در حوزه تولید، خرید، فروش، بسته‌بندی و توزیع مواد شیمیایی مجاز و پلیمری و رنگ و رزین فعالیت می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار