
حضور بسیج علمی در اینوتکس ۲۰۲۵/ گردهمایی فناوران و نوآوران زیر یک سقف

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از روابط عمومی سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری، نمایشگاه اینوتکس به همت پارك فناوري پرديس به مدت ۳ روز از ۹ الی ۱۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ در تهران در حال برگزاری است.
این نمایشگاه که تا کنون ۱۳ دوره موفق را پشت سر گذاشته است.
دوره گذشته اینوتکس با استقبال بینظیر بیش از ۱۰۰ هزار بازدیدکننده و حضور ۴۵۰ شرکت و استارتاپ همراه بود که این آمار، آن را به یکی از بزرگترین رویدادهای حوزه نوآوری و فناوری در کشور تبدیل کرده است.
این رویداد بینالمللی عرصهای برای حضور دانش بنیانها و تاجران و نوآوران ایرانی و بین المللی و فعالان حوزه علم و فناوری است تا دور هم جمع میشوند و در خصوص حال و آینده فناوری و توسعه فناوری تبادل نظر داشته باشند.
سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور نیز با هدف معرفی طرح نهضت و خیزش جدید علمی و ارائه فعالیتهای خود و نیز سرمایه گذاری در تولید، در این عرصه حضور یافته است.
در غرفه مربوط به بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، دانشبنیانها و فناوران و نوآوران داخلی و بینالمللی با طرحهای حمایتی این سازمان مانند «طرح شهید چمران»، «طرح شهید شهریاری»، «طرح جهاد علمی»، «طرح باقرالعلوم علیه السلام» ، «طرح امام صادق علیه السلام»، «طرح تا ثریا » و « طرح حمایت از پژوهشهای کسر و جایگزین خدمت» و طرح «حمایت از شرکتها و صنایع خلاق» و «خانه نخبگان علمی بسیج» و سایر طرحهای این نهاد مردمی آشنا میشوند.
در این راستا و در توصیف «طرح باقرالعلوم» در این رویداد به موضوع حمایت رشدی از هستههای فناوری سخت ذیل نیاز واقعی و دارای آینده اقتصادی و کمک به ایجاد شرکتهای دانش بنیان پرداخته و بیان میدارد این طرح به منظور مشارکت دانشپژوهان جوان در رفع نیازهای فناوری کشور و ایجاد زمینه نقش آفرینی نخبگان در عمق بخشی به اقتصاد و دانش بنیان از طریق راهاندازی شرکتهای دانش بنیان کوچک و متوسط مردمی اشتغال آفرین طرحریزی شده است، کاملاً نیاز محور بوده و از تشکیل هستههایی در حوزه فنی مهندسی حمایت میکند.
گفتنیست، اینوتکس با شعار «زیستبوم نوآوری و فناوری زیر یک سقف»، در تلاش است تا بستری برای مشارکت و همکاری میان تمام اجزای زیستبوم نوآوری و فناوری فراهم کند.
نمايشگاههاى بينالمللى با گرايشات علمي و فناوري پل ارتباطى بين بازرگانان، فناوران، صنعت گران و محققين کشورهاى گوناگون هستند که تنها براى نمايش کالاها و انجام مذاکرات تجارى پيرامون آنها برگزار نمى گردد، بلکه اطلاعات گوناگون در زمينه قيمتهاى رقابتى در سطح جهاني، آخرين استانداردهاى کيفي، آخرين پيشرفتهاى صنعتي، دستاوردهاى پژوهش علمى و ايدههاى اقتصادى - تکنولوژیکی نيز در خلال برگزارى نمايشگاه ها مورد تبادل قرار مىگيرند.
سرمایهگذاری( ارتباط سرمایه گذاران داخلی و بین المللی با شرکت ها و استارتاپها)، مشارکت و همکاری( بین شرکتهای فناور و استارتاپهای داخلی و بین المللی)، گفتگو و شبکه سازی(بین فعالان زیست بوم نوآوری و فناوری) از جمله اهداف این رویداد بینالمللی است.
نمایشگاه اینوتکس تلاش میکند که علاوه بر معرفی فناوریهای روز به صنایع بزرگ و متوسط، مشتریان محصولات فناورانه را به تولیدکنندگان آنها متصل کند و همچنین سرمایه گذاران را با فرصتهای سرمایه گذاری در طرحهای فناورانه یا استارتاپها آشنا نماید.
اینوتکــس اکنــون بــه عنــوان یکــی از مهمتریــن رویدادهــای ســال در حــوزه نــوآوری و فنــاوری کشــور شــناخته میشـود و در طـول ایـن سالهــا مـورد اسـتقبال طیـف وسـیعی از مخاطبـان واقـع شـده اسـت.
این رویداد به یکی از ارکان اصلی اکوسیستم نوآوری کشور تبدیل شده با هدف ایجاد پل ارتباطی میان سرمایهگذاران داخلی و بینالمللی، شرکتهای فناور و استارتاپها، امسال نیز میزبان طیف گستردهای از فعالان این حوزه خواهد بود.