کد خبر:۱۶۹۰۷۳
سازمان بسيج دانشآموزي سپاه مركزي:
دهه فجر تجسم اراده و عظمت امام خميني (ره) است
سازمان بسيج دانشآموزي و فرهنگيان سپاه روحالله مركزي در بيانيهاي به مناسبت سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي اعلام كرد: دهه فجر تجسم اراده و عظمت امام خميني (ره) است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از اراك، در بيانيه سازمان بسيج دانشآموزي و فرهنگيان سپاه روحالله استان مركزي به مناسبت سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي آمده است: دهه فجر تجسم اراده و عظمت امام خميني (ره) و سرآغاز حركت تمدنساز بزرگ ايران براي رهايي بشريت از يوغ بردگي مدرن و رونقبخش مجدد معارف اسلامي است.
اين بيانيه ميافزايد: اتحاد ملت ايران حول محور مجد و عظمت ايستادگي يعني ولايتفقيه و مقام معظم رهبري محكمتر از گذشته حاكي از اراده مومنانه و شكوهمند اين ملت براي ادامه راه تحقق آرمانهاي امام راحل (ره) ميباشد و نشان ميدهد كه غبار آلودگي ناشي از عمليات رواني دشمنان با تسليحات فوق مدرن رسانهاي و فضاي مجازي به وجود آمده است.
اين بيانيه تاكيد كرده است: انواع توطئههاي دشمنان كه به خصوص با اعلام تحريمات و گسترش تهاجمات رواني در عرصه بينالمللي و داخلي همراه بوده به خيزش جديدي در فرزندان و قوه خلاقه ملت بزرگ ايران منجر گرديده و پيشرفتهاي بيسابقهاي را پديد آورده است.
اين بيانيه تصريح كرده است: عليرغم تبليغات دشمنان اسلام و غفلت برخي مسئولان داخلي، تشخيص رهبر بزرگوار انقلاب اسلامي در خصوص تاثيرپذيري ملتهاي مسلمان منطقه از تشعشعات انقلاب اسلامي عين صواب ميباشد و ميبايست مبناي نگرش و تصميمگيري مسئولان در قبال مسائل منطقه محسوب شود مبادا كه تحتتاثير القائات شيطاني اعتماد و اتكاي مردم به ايران مورد غفلت و كممهري قرار گيرد.
اين بيانيه خاطرنشان كرده است: ما نيز همرنگ و همدل با اخلاصي آكنده از شور و عشق الهي در تداوم راه خونبار شهداي والا مقام گردهم آمده و نداي عدالتمدارانه انقلاب اسلامي را به گوش جهانيان ميرسانيم و بار ديگر به مستكبران اعلام ميكنيم كه بر حراست از انقلاب اسلامي و دستاوردهاي ارزشمند آن تا پاي جان ايستاده و دشمنان بيهويت اين انقلاب الهي را به خاك مذلت خواهيم نشاند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.