آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۳۶۹۸

هدف برگزاری کنگره برق ارتباط دو سویه صنعت و دانشگاه است

دبیر کمیته اجرایی نخستین کنگره ملی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات گفت: ارتباط دو سویه صنعت و دانشگاه در کنگره ملی مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات نمایان می‌شود.
هدف برگزاری کنگره برق ارتباط دو سویه صنعت و دانشگاه است

به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، فرهاد بشارتی یکی از مزیت‌هایی  کنگره مهندسی برق وکامپیوتر را ایجاد ارتباط  دو سویه بین صنعت و دانشگاه دانست و گفت: یه حوزه دیگر این کنگره  تاثیرگذاری بسزایی در امر تحکیم حلقه گمشده صنعت و دانشگاه دارد.


وی بیان داشت:  مشارکت اکثر دانشجویان از سراسر کشور و ارائه مقالات علمی و پژوهشی آنان می‌تواند در امر تحکیم رابطه صنعت و دانشگاه نقش بسزایی را ایفا کند.


بشارتی با تاکید بر سطح علمی بسیار مطلوب مقالات در کنگره ملی مهندسی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات، افزود: بالغ بر یک هزار و 800 مقاله به دبیرخانه ارسال شده که پس از بررسی‌های کمیته علمی کنگره حدود 28درصد از مقالات برای ارائه در کنگره آماده شده و از این تعداد نیز 18درصد از مقالات در سطح تخصصی و 10درصد دیگر در سطح صنعتی است.


دبیر کمیته اجرایی کنگره مهندسی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: ارائه مقالات صنعتی در کنگره کاربردهای صنعتی و علمی فراوانی دارد و می‌تواند در راستای شعار رهبر معظم انقلاب که تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه‌ ایرانی است تاثیرگذاری قابل قبولی را در پی داشته باشد.


وی با تاکید بر حمایت ویژه شهرداری مشهد از کنگره مهندسی برق بیان کرد: اکثر دستگاه‌های اجرایی خراسان‌رضوی از کنگره ملی مهندسی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات حمایت گسترده‌ای کرده‌اند که نشان از اهمیت این کنگره در تحقق تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه‌ ایرانی است.


بشارتی با تاکید بر برگزاری نمایشگاه در حاشیه کنگره ملی مهندسی برق، تصریح کرد: نمایشگاهی در راستای فناوری‌های نوین صنعت برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات در حاشیه کنگره برگزار می‌شود که تاثیرگذاری مطلوبی در راستای تحکیم رابطه صنعت و دانشگاه خواهد داشت.


دبیر کمیته اجرایی کنگره مهندسی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات با اشاره به کارگاه سیستم مدیریت یک‌پارچه سازی شهر توسط شهرداری مشهد، بیان کرد: ارائه هشت کارگاه آموزشی از سوی دستگاه‌های اجرایی استان می‌تواند به سطح علمی‌ و پژوهشی کنگره کمک شایانی کند و در راستای ارتقاء دانش علمی دانشجویان و اساتید موثر واقع شود.


وی در ارتباط با کمیته‌های علمی و اجرایی کنگره و برخورداری از اساتید مجرب از سراسر کشور، افزود: اعضای کمیته علمی کنگره از یکصد استاد و پروفسور در سراسر کشور و دانشگاه‌های معتبر تشکیل شده و تمامی مقالات در 3نوبت ارزیابی شده و سطح علمی آنها مورد بررسی قرار گرفته است.


بشارتی با تاکید بر دریافت مجوز از معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: این معاونت تنها به کنگره‌هایی که از سطح علمی استاندارد و مطلوبی برخوردار باشد مجوز می دهد که البته کنگره مهندسی برق دارای این اعتبار است.


وی بیان کرد: چهار سخنران کلیدی در کنگره مهندسی برق سخنرانی می‌کنند که شامل پروفسور میررفیعی مشاور وزیر ارتباطات،‌پروفسور صالحی از دانشگاه صنعتی شریف،‌پروفسور منهاج از دانشگاه امیرکبیر و پروفسور توتونچی از دانشگاه فردوسی مشهد می‌شود.
 

دبیر کمیته اجرایی کنگره مهندسی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات بیان کرد:‌ هم پوشانی سه حوزه صنعت برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات در تمامی عرصه‌های علمی صنعتی کشور تاثیرگذار است و با ورود علم و فناوری به هزاره سوم و ورود به تمامی علوم ارتباطی موثر بین این سه حوزه با علوم دگیر به وجود می‌آید.


بشارتی تصریح کرد: با حمایت ویژه دستگاه‌های اجرایی، انجمن‌های علمی و قطب‌های صنعتی در کشور اعتبار کنگره ملی مهندسی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات پررنگ‌تر می‌شود و برگ زرینی برای ایران را به ارمغان می‌آورد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار