به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، فیضی روز گذشته در نشست خبری در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص شاخص های درآمدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: 50 درصد منابع این دانشگاه از درآمد حاصل از عرضه خدمات درمانی و بهداشتی و بقیه از محل بودجه تخصیص یافته تامین می شود.
وی افزود: با توجه به شرایط تحریم 20 میلیون تومان صرفه جویی در منابع مالی داشتیم و در سال گذشته نیمی از بدهی دانشگاه را پرداخت کردیم.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به افزایش هشت درصدی تعرفه ها از افزایش 40 درصدی درآمد این دانشگاه خبر داد.
وجود 450 داروخانه در مشهد
صابری، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه این نشست تصریح کرد: 650 داروخانه در سطح استان وجود دارد که 450 مورد آن مربوط به مشهد است و نیز 1000 واحد تولیدی صنایع غذایی و بیش از 45 شرکت پخش دارو تحت نظارت این معاونت است.
وی برون سپاری نظارت و بازنگری فرآیندها در صنایع غذایی و اتوماسیون کردن آنها جهت تسریع کار را از جمله اقدامات معاونت غذا و دارو دانست.
صابری با توجه به اینکه کشور ما در مصرف دارو جزو بالاترین سرانه های جهانی است، تصریح کرد: با اقداماتی که کمیته مصرف منطقی دارو با ارائه بازخورهایی به پزشکان در خصوص تجویز نسخه دارویی به بیماران داشته سبب شده است که اقلام تجویزی از 6 به 3.8 درصد کاهش یابد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در این کمیته بررسی می شود که مصرف داروها در چه حوزه و در چه مناطقی بیشتر است و اینکه چه اقدامات فرهنگی را باید انجام داد تا مصرف دارو مدیریت شود.
جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
توکل افشاری، معاون آموزشی این دانشگاه در این نشست تصریح کرد: تقاضا از کشورهای افغانستان، پاکستان و عراق جهت تحصیل در این دانشگاه ها بسیار زیاد است؛ بنابراین درصددیم در زمینه جذب دانشجوی خارجی در مقاطع بالا از وزارت بهداشت مجوز بگیریم.
وی افزود: نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد یک به 10 است که همطراز با دانشگاه های معتبر جهان است و از طرفی دانشگاه علوم پزشکی جزو دانشگاه های تیپ یک به شمار آمده و طبق برنامه پنجم توسعه دانشگاه های تیپ یک باید به تحصیلات تکمیلی متمرکز شوند که دانشگاه علوم پزشکی مشهد با 7163 دانشجو 32 درصد آن در دوره های تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ مشغول به تحصیل هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه افزود: 10.4 درصد اساتید دانشگاه به درجه استادی رسیده اند که شاخص بین المللی آن 10 تا 15 درصد است و 29.4 درصد از اعضای هیئت علمی درجه استادیاری دارند.
آذرپژوه، معاون درمانی این دانشگاه در پایان این نشست با بیان اینکه اورژانس های بیمارستان از لحاظ تجهیزات بازسازی شده اند از صرف هزینه 2.5 میلیارد تومانی در این راستا خبر داد.