معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران با بیان اینکه مسئولان باید تدابیر لازم را برای آموزش، اجرا و ابلاغ دستورالعمل پدافند غیرعامل بکار گیرند، گفت: پدافند غیرعامل باید در تمام جامعه فرهنگسازی شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، به منظور آمادگی مرکز مازندران در برابر حوادث و بلایای طبیعی بیمارستان اورژانس صحرایی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران راه اندازی شد.
هادی ابراهیمی، معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران در افتتاحیه این بیمارستان با بیان اینکه دست اندرکاران بخش سلامت، آمادگی خوبی در شرایط بحرانی و حوادث غیر مترقبه دارند، بیان داشت: باید از تمامی ظرفیت ها و امکانات استان برای رویارویی با شرایط اضطراری استفاده شود.
وی با تاکید بر اینکه باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم تا استان در برابر حوادث و بلایای طبیعی واکسینه شود، افزود: آمادگی در برابر حوادث و پدافند غیر عامل برگ برنده ای برای مردم و مدیران استانی است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران با بیان اینکه با تاکید مقام معظم رهبری، پدافند غیر عامل در کشور ایجاد شد، ادامه داد: بازدارندگی و مدیریت در بحران، پویایی و کارآمدی سیستم را به همراه دارد.
ابراهیمی با بیان اینکه مسئولان باید تدابیر لازم را برای آموزش، اجرا و ابلاغ دستورالعمل پدافند غیرعامل بکار گیرند، بر ضرورت فرهنگسازی در جامعه در این مورد تاکید و تصریح کرد: ساختار پدافند غیرعامل باید عملیاتی شود تا بتواند از استحکامات و تاسیسات مهم و حیاتی کشور دفاع کند.
وی ادامه داد: پدافند غیرعامل پرداخت هزینههای مضاعف نیست؛ بلکه نوعی سرمایهگذاری و دارای مصایق نظامی و غیرنظامی است که افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری و تداوم فعالیتهای ضروری، ارتقاء پایداری ملی و تسهیل در مدیریت بحران در مقابل تهدیدات و اقدامات نظامی دشمن از نتایج و کارکردهای آن است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران با اشاره به اینکه مسئولان مازندران به دنبال تقویت پدافند غیرعامل هستند، افزود: گام های خوبی در سال 92 برای این امر برداشته می شود.
ابراهیمی با تاکید بر همکاری بیشتر دستگاه های اجرایی در زمینه پدافند غیر عامل گفت: دانشگاه علوم پزشکی مازندران از محل تجربه و توانمندی خود این بیمارستان را راه اندازی کرده و سایر دستگاه ها نیز باید این کار را انجام دهند.ش