به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، بسک آبادی امروز در نشست خبری در ساختمان قریشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در خصوص ارکان اساسی جهت ارتقای سطح پژوهش گفت: برای رسیدن به این هدف بایستی منابع علمی را تولید کنیم و در خصوص تشخیص علل بیماریهای بومی خودمان کتاب بنویسیم؛ چرا که متاسفانه دانشجویان به دلیل نبود چنین منابعی، اطلاعات بیشتری به بیماری هایی که در آمریکا شایع است، نسبت به بیماری های بومی کشورمان دارند.
وی پژوهش را وسیله ای جهت پویایی آموزش پزشکی دانست و ادامه داد: بایستی آموزش را واقعی کنیم به این معنا که اگر دانشجویان صرفا در بیمارستان ها آموزش ببینند فقط با بیماری هایی که علائم آن آشکار است آشنا میشوند؛ ولی اگر یک پزشک عمومی را به فضای واقعی ببریم با بیمارانی که به ظاهر سالم هستند و علایم بیماری آنان آشکار نیست، آشنا می شوند.
بسک آبادی با تاکید بر اینکه اعضای هیات علمی را در حیطه آموزش باید توانمند کرد، افزود: کمیته مشارکت دانشجویی را در دانشگاه تشکیل داده ایم که با نظرخواهی، بازخورد از دانشجویان و استفاده از دیدگاه های آنان در جهت ارتقای سطح آموزش گام برداریم.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: اخلاق حرفه ای در پزشکی و رفتار پزشک با بیمار، دانشجو با بیمار، دانشجو با استاد به عنوان شاخصی در ارتقای آموزش لحاظ شده است.
دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جزو فرآیندهای برتر است
در ادامه شهابی، رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: این دانشکده با 45 سال قدمت جزو با سابقه ترین و خوشنام ترین دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی است که دارای 415 دانشجوی دکترا و 110 دستیار تخصصی است.
وی بیان داشت: دانشکده دندانپزشکی ظرف 10 سال اخیر در برد رشته های تخصصی 50 درصد رتبه های اول کشوری را به خود اختصاص داده است و در امتحانات ورودی دستیاری در سطح کشور رتبه یک تا سه را به خود اختصاص داده و در سال جاری در زمینه علوم پایه رتبه 2 کشوری را کسب کرده است.
شهابی راه اندازی مرکز پژوهش دندانی را که تنها پژوهشکده مصوب دانشگاه است و نیز آزمایشگاه مواد دندانی و همچنین بخش ایمپلنت که در فلوشیپ و تکمیلی می توان از این قسمت استفاده کرد را از اقدامات این دانشکده عنوان کرد.
رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد همه ساله جزو فرآیندهای برتر بوده است.