آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۳۰۵۶
روزهای سخت، روزه‌های سخت-2

آهنگ خودسازی در میان صدای چکش‌‌های یک صافکار

استاد محسن با زبان روزه در حال چکش‌زدن بود و هر از گاهی نیز شعله جوشکاری خود را در این گرمای طاقت‌فرسا، روشن و خاموش می‌کرد و مشغول به کار خود می‌شد.

گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ ماه رمضان فرصتی برای خودسازی است، فرصتی برای آرامش روح و جسم، فرصتی که می‌شود با آن به اوج رسید و از فرصت‌های خوبش بهره برد.

 

این روزها، ماه رمضان و روزه‌داری در بین اقشار و گروه های مختلف مردم با توجه به نوع شغلشان حال و هوایی خاص دارد.

 

برخی کارمند اداره هستند و روزه‌داری را پشت میزهای خود در اداره‌ها می گذرانند و ممکن است چندان سختی نداشته باشند.

 

اما در این میان، شغل‌های سختی از جمله پزشکی، صافکاری، آهنگری، رانندگی، کشاورزی، خبرنگاری، ورزشکاری، سربازی بویژه در دوران آموزشی و سایر مشاغل است که افراد در طول روز علاوه بر اینکه به کار خود می رسند، روزه داری را نیز انجام می‌دهند.

 

استاد محسن در حال چکش‌زدن بود و هر از گاهی نیز شعله جوشکاری خود را در این گرمای طاقت‌فرسا روشن و خاموش می‌کرد و مشغول به کار خود می‌شد.

 

این صافکار با خداقوت من از جا بلند شد و به سلام و احوالپرسی مشغول شد و در پاسخ به سوالی در مورد روزه‌داری و شغلش گفت: روزه تکلیفی است که خداوند بر مسلمانانش واجب کرده و به عنوان مسلمان و شیعه موظف به روزه گرفتن هستیم.

 

 

وی می گوید: درست است شغل سختی داریم و باید مرتب با چکش و آهنگری کار خود را تا شب دنبال کنیم، اما روزه داری حال و هوای دیگری به کارمان می دهد، حتی برخی مواقع به قوت ما نیز می‌افزاید.

 

این صافکار می‌گوید: روزه در این یک ماه موجب خودسازی ما می‌شود، از جمله خودسازی‌های مهم این ماه نیز ادای بموقع نماز و حتی قرائت قرآن در بین فواصل کارم است.

 

در کنار این استاد صافکار یک استاد سیم‌پیچ و برق‌کار نیز لبش خشک شده، اما همچنان در حال کار زیر آفتاب گرم و تعویض سیم‌های برق است؛ استاد هادی هم مثل اینکه روزه است.

 

 

به کنارش رفتیم و با احوالپرسی سوالات خود را در مورد روزه مطرح کردیم؛ این استاد جوان نیز گفت: روزه جسم و روح ما را تقویت می‌دهد و در کالبد بدن ما، روحی دیگری به وجود می‌آورد.

 

هادی بیان داشت: روزه‌گرفتن روزی ما را نیز بیشتر کرده و نانی که به خانه می‌بریم را پربرکت‌تر نموده است.

 

شاگرد آهنگر نیز جوانی تاز‌ه‌کار است، او درب‌های خراب ماشین را تنظیم می‌کند؛ وی هم گفت: متاسفانه برخی همکاران ما تفکر این را دارند که اگر روزه بگیرند، قوت کار کردن ندارند.

 

وی ادامه داد: روزه گرفتن خود به خود به ما نیرو و انرژی می‌ دهد، روزه به معنای واقعی انسان را می سازد.

 

این کارگر می‌گوید: با عشق به خدا کارم را دنبال می کنم و افطار که می‌شود حس عجیبی دارم و خود را سبکبال می‌بینم.

 

علی در آخر از سفره افطار خانواده‌اش تعریف کرد و گفت: خانواده‌ام از اینکه می‌بینند فرزندشان هم روزه‌داری کرده و هم لقمه حلالی را پای سفره آورده خیلی خوشحالند و مرتب دعاگوی من هستند و این خود نیز استقامتی بزرگ برای روزه‌داری‌ درمن ایجاد می کند.

 

این شاگرد آهنگر به هم سن‌و‌ سالانش توصیه کرد که روزه‌داری را که امری واجب است بدون عذر ترک نکنند و به طورحتم این تکلیف الهی را انجام دهند.

 

 

خدایا چه بندگانی عاشق داری! بندگانی که برای رسیدن به معبود خود سر از پا نمی‌شناسند و آماده انجام هر کار دشواری هستند.

 

چقدر زیباست آن زمان که بندگانت دهانشان را در روز گرم و طاقت‌فرسا به عشق تو می‌بندند و تو هم آنان را یاری می‌دهی تا در این راه پشیمان نشوند و یاد تو را در دل داشته باشند و پایشان برای گناهان نلغزد.

 

پس خدایا در این ماه به بندگانت که در راه های سخت روزه‌داری را تحمل می‌کنند استقامتی دوچندان عطا فرما.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار