آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۳۳۲۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج:

الگوی شهرسازی در استان، روح کسالت را در جامعه القا می کند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به تاثیر زیباسازی شهری بر روح و روان انسان، ‌بیان داشت: الگوی حال حاضر شهر سازی در کهگیلویه و بویراحمد، روح کسالت را در جامعه القا می کند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، سید حسام الدین نبوی زاده صبح امروز در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به روند ساخت و ساز، معماری  و زیبایی سازی شهر های استان بیان داشت: الگوی شهرسازی در این استان به گونه‌ای طراحی نشده‌ است که موجب ایجاد محیطی زیبا و آرام‌ بخش برای ساکنین آن شود.


وی با اشاره به نازیبایی‌های شهری بر روح و روان شهروندان گفت: روند کنونی چهره ظاهری شهرهای استان، با از بین بردن حساسیت اذهان مردم و عادت به نازیبایی‌ها، ‌موجب ایجاد روحیه کسالت در جامعه می‌شود.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به نازیبایی های شهری در چینش صنوف اشاره کرد و گفت: تداخل صنوف آلاینده با برخی صنوف مرتبط با تأمین مواد غذایی مانند همجواری تعمیرگاه‌ها با قصابی‌ و نانوایی، شهرهای استان را نازیبا کرده است.


وی ‌رها شدن زباله‌ها و نخاله‌های ساختمانی در نقاط مختلف شهر را در چهره شهرهای این استان موثر دانست و  تاکید کرد: ماندن طولانی زباله‌ها در یک محل موجب جاری شدن شیرابه زباله‌ها، خطرات زیست محیطی و جمع شدن حیواناتی چون موش و گربه می‌شود که این موضوع باعث لطمه زدن به زیبایی شهرها می شود.


نبوی زاده به دیگر مصادیق نازیبایی شهر های استان اشاره کرد و گفت: از جمله دیگر مصادیق نازیبایی شهر های استان می توان به رشد مراکز عرضه مرغ زنده، مشکلات جمعه‌بازار در ورودی شهر، تجمع و استقرار وانت‌بارها و میوه‌فروش سیار، عدم آسفالت برخی بلوارها، شکستگی لوله‌های آب، عدم یکسان‌سازی بازار شهرهای استان اشاره کرد.


وی به لزوم آگاهی مردم بر تاثیر زیبایی شهر بر روح، روان و جسم شهروندان تاکید کرد و گفت: آگاهی‌بخشی لازم در رابطه با تأثیرات شگرف زیباسازی شهری بر جسم و روان انسان صورت نگرفته است و رسانه‌ها نیز در این زمینه نقش موثری دارند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ایجاد امکان برای مشارکت مردم در زیباسازی شهری را یکی از راهکارهای حل این مشکل برشمرد و گفت: از آنجا که در این استان، شهرداری‌ها به تنهایی توان و هزینه کافی را برای زیباسازی شهرها ندارند، استفاده از اوقات فراغت و خلاقیت شهروندان با الگوی کار جمعی، راهکار موثری برای حل این مشکل است.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار