آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۷۴۴۳
رئیس انجمن رادیولوژی ایران خبر داد:

وجود 1700 فارق التحصیل رادیولوژیست در ایران

رئیس انجمن رادیولوژیست ایران گفت: تعداد اعضای رادیولوژیست در ایران 1700 نفر است که چنانچه تعداد فارق التحصیلان جاری را نیز در نظر داشته باشیم، این آمار به 2400 نفر خواهند رسید.
وجود 1700 فارق التحصیل رادیولوژیست در ایران

جلال جلال شکوهی در گفت‌وگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، بیان داشت: دانش آموختگان کشور در حال حاضر از نظر اطلاعات در مقایسه با سایر کشورها برابری می‌کند و با کمبودی در این زمینه مواجه نیستیم.

 

وی ادامه داد: از نظر تجهیزات تا به امروز با مشکل مواجه نبوده‌ایم؛ اما در حال حاضر به دلیل تقابل ارزی و گرانی داروها نگران این موضوع هستیم که نتوانیم دستگاه‌های جدید را به کشور وارد کنیم.

 

رئیس انجمن رادیولوژیست کشور تاکید کرد: در گذشته مطبی که با 400 میلیون تومان تجهیز می‌شد، امروز با هزینه بالای میلیاردی تجهیز می‌شود.


جلال شکوهی افزود: موسسات جامع در گذشته با دو میلیارد تومان تجهیز می‌شدند؛ اما اکنون  10 میلیارد تومان هزینه برای تجهیز می‌خواهد؛ بنابراین مشاهده می‌کنید که هزینه‌ها به شدت بالا رفته و صرفه اقتصادی جهت سرمایه گذاری ندارد.


وی با اشاره به اینکه در برخی از داروها کمبود احساس می‌شود، تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت مراکز خصوصی از مراکز دولتی به مراتب بهتر است.


رئیس انجمن رادیولوژیست ایران با اشاره به اینکه با کمبود مسئول فنی مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: هر درمانگاه و بیمارستانی که افتتاح می‌شود، نیازمند یک رادیولوژیست و مسوئل فنی است که باید فراهم شود.


جلال شکوهی با تاکید بر اینکه جاذبه بخش دولتی برای رادیولوژیست‌ها کم است، بیان داشت: و با توجه به همین مسئله تعداد رادیولوژیست‌ها در بخش‌های دولتی کم است.
 

وی با اشاره به اینکه امروز اقتصاد و مدیریت در رادیولوژی بسیار مهم است، تصریح کرد: در حال حاضر تعداد بیماران نسبت به تعداد نیروی انسانی کم است که البته تا حدودی این کمبود به جا است؛ زیرا در صورت افزایش نیرو با توجه به تعرفه پایین در کشور مرکز درمانی ورشکست خواهیم شد؛ بنابراین وجود حداقل 70 بیمار در هر مرکز لازم است.

 

رئیس انجمن رادیولوژی از وجود 1700 رادیولوژیست در ایران خبر داد و گفت: این تعداد با احتساب فارق‌التحصیلان و امسال و سال بعد به 2400 نفر خواهد رسید.

 

جلال شکوهی در پایان خاطرنشان کرد: وجود همکاری‌ بین رادیولوژیست‌ها و دیگر متخصصین کمک خواهد کرد تا بهتر و بیشتر به تشخیص بیماری‌ها بپردازیم و برگزاری چنین همایش‌ها و کنگره‌ها ما را در این راستا یاری خواهد کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار