آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۷۹۶۸
تا پایان آذر ماه؛

نخستین مرکز بازتوانی بیماران قلبی دولتی شرق کشور در مشهد راه اندازی می‌شود

نخستین مرکز باز توانی بیماران قلبی دولتی شرق کشور تا پایان آذر ماه در مرکز آموزشی، پژوهشی درمانی امام رضا(ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد.
نخستین مرکز بازتوانی بیماران قلبی دولتی شرق کشور در مشهد راه اندازی می‌شود

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ فروه وکیلیان، عضو هیئت علمی و سرپرست بخش بازتوانی بیماران قلبی بیمارستان امام رضا(ع) گفت: این بخش به منظور ارائه خدمات بازتوانی به بیمارانی که تحت عمل جراحی  قلب باز، آنژیوپلاستی، نارسایی قلبی و بیماران پیوند قلب قرار گرفته اند راه اندازی می‌شود.


فروه وکیلیان با اشاره به اینکه بیماران پس از عملهای جراحی قلبی دچار ضعف قوای جسمانی، مشکلات روحی و تغذیه ای می‌شوند و نیاز به مراقبت و مشاوره دارند، گفت: در این بخش کارشناسان آموزش دیده زیر نظر پزشکان متخصص مشاوره های ورزشی، روانشناسی و تغذیه ای را به بیماران ارائه می‌دهند.


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بیمار پس از انجام عملهای قلبی اگر بدون مشاوره اقدام به ورزش کند با خطر آریتمی و اتفاقات ناخواسته روبروست، افزود: در این بخش بیماران پس از یک دوره آموزش‌های لازم  که به صورت گروهی و تک نفری ارائه می‌شود می‌توانند زندگی عادی خود را داشته باشند.


وی افزود: همچنین در این بخش بیماران در زمینه نحوه مصرف داروها پس از انجام عمل آموزش های لازم را فرا می‌گیرند.


وکیلیان  با اشاره به اینکه این دومین بخش بازتوانی در بخش دولتی پس از مرکز قلب رجایی و اولین در شرق کشور است، خاطرنشان کرد: ‌تمامی مراحل مشاوره ای و بازتوانی بیماران در این بخش در قالب تعرفه‌های پزشکی انجام می‌شود.


سرپرست بخش بازتوانی بیماران قلبی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد هزینه اجرای این طرح را چهار میلیارد و 200 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: این بخش قرار است تا پایان آذر ماه در این مرکز افتتاح و به بیماران خدمات ارائه دهد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار