سرویس سیاسی«خبرگزاری دانشجو»عباس بابایی ، روند شکل گیری انقلاب الهی مردم ولایتمدار ایران اسلامی داستانی جذاب و شنیدنی دارد. لحظه لحظه آن مملو از خاطرات تلخ و شیرین است. خاطراتی که برای اهل معرفت و بصیرت یادآور روزهای صدر اسلام و ماجراهای دوران ولایت امیرمومنان علی (ع) است.
خاطراتی که اتفاقا بعضی از ایام را تبدیل به روزهای غرور و عزت و سرافرازی برای یک ملت در حمایت از دین و امام و آرمان های بزرگش می سازد. 22 بهمن 57، 3 خرداد 61 ، دوران پر افتخار دفاع مقدس ، حضور میلیونی امت حزب ا... در راهپیمایی های روز قدس و 22 بهمن، پیشرفت های چشمگیر علمی در حوزهای مختلف،همگی گوشه هایی از این افتخارات می باشند.
اما حکایت دی ماه سال 1388 حکایتی دیگر است . این ماه از بیاد ماندنی ترین ماه های انقلاب اسلامی ایران است. ماهی پر از تلخی و شیرینی که همزمانی آن با ایام عزاداری اباعبدالله(ع) آن را در خاطره ها ماندگار کرد.گرچه هتک حرمت روز عاشورای امام حسین(ع)ملت سیاهپوش ایران را داغدارتر کرد اما حماسه بی نظیر9 دی خشم و کینه عزاداران حسینی را از هتاکان فتنه گر نمایان ساخت و غرب و عواملش را حیرت زده کرد. و نیز آب سردی شد بر جریان سرکش فتنه 88 و پایانی بر آشوب های خیابانی.
در این میان بصیرت مردم سبب شکل گیری حرکت خودجوش و حماسه بزرگ نهم دی شد؛ ماجرا از حرمت شکنی فتنه گران در عاشورای سال 1388 شروع شد. گستاخی هدفمند عده ای در اهانت و جسارت به قرآن، مساجد، حسینیهها و تکیهها، نذورات، عزاداران و مراسم حسینی، تخریب اموال عمومی، به بازی گرفتن مقدسات مردم و شعار علیه اصل ولایتفقیه آن هم در مراسم عزای سید سالار شهیدان امام حسین(ع) در روز عاشورا آحاد ملت ایران را متالم و خشمگین کرد، این خشم مقدس آغازی بر پایان فتنه و پلکانی برای حرکت توفنده کشور در مسیر تعالی و پیشرفت بود. مردم بر عبور جریان فتنه از اصول نظام شوریدند.
فتنه گران در روز قدس سال 88 با سر دادن شعار نه غزه نه لبنان شعار سی ساله صهیونیسم ستیزی ملت ایران را زیر سئوال برده بودند. آنها در 13آبان همان سال با اعلام همپیمانی با آمریکا از مرزهای استکبارستیزی ملت عبور کرده بودند و در 16 آذر 1388 با اهانت به ساحت مقدس حضرت امام و جسارت به تصویر ایشان ثابت کردند که تمامی ادعاهای گذشته مبنی بر پیروی از خط امام(ره) گزافه بوده است.
در روز عاشورا آخرین تکه های پازل براندازی را کنار هم گذاشتند و با اهانت به مقدسات مردم در ایام عزاداری امام حسین(ع) و شعار علیه اصل ولایت فقیه ماهیت دین ستیزانه خود را به نمایش گذاشتند. این در حالی بود که سران این جریان کوچکترین اظهار تاسف و یا موضع گیری در محکومیت فتنهگران از خود بروز ندادند و حتی به کسانی که در روز عاشورا کف و سوت زده بودند و به هیئت های مذهبی حمله کرده بودند لقب مردم خداجویدادند.
اما حماسه تاریخی نهم دی نشان داد جامعه ایران یک جامعه مذهبی، انقلابی، معتقد به خط امام خمینی(ره)، وفادار به ولایت فقیه و دارای سلایق و علایق مختلف است. اما در اصول و محکمات خود که همان اسلام، انقلاب، ولایت فقیه، شعارهای استکبارستیزانه و صهیونیسم ستیزانه است یک صدا و مستحکم است. این شعار نیست بلکه واقعیتی است که حماسه نهم دی در کوران تبلیغات رسانه های بیگانه و فضاسازی سران فتنه به همه جهان ثابت کرد.
حماسه تاریخی نهم دی برخاسته از عوامل مختلفی چون بصیرت، دشمنشناسی، وقت شناسی و حضور مجاهدانه ملت بصیر ایران در برهههای حساس و تعیین کننده بود که باعث شد این روز تاریخ ساز به عنوان نقطه عطفی در معادلات انقلاب اسلامی در داخل و خارج از کشور ثبت شود. حرمت شکنی بی محابای ارزش های مقدس مردم در عاشورای سال 1388 توسط فتنه گران علاوه بر نشان دادن ماهیت انحرافی این جریان باعث شد خشم مقدس مردم به جوش بیاید تا حماسه تاریخی ملت ایران در نهم دی سرمنشا بسیاری از تحولات بعدی قرار بگیرد.
امروز به جرات می توان ادعا کرد حماسه تاریخی نهم دی به عنوان تکیه گاه تصمیمات بزرگ در داخل کشور و همچنین در خارج از کشور شناخته می شود و رقم زننده بسیاری از معادلات فراروی ملت ایران در حوزه های مختلف سیاسی، بین المللی، اقتصادی، فرهنگی و… تلقی می گردد. اگر حماسه نهم دی رهبری داهیانه حضرت آیت الله خامنه ای نبود و بیماری فتنه 88 به تعبیر معظم له را درمان نمی کرد مشخص نبود چه سرنوشتی در انتظار کشور و منطقه بود. و اگر آمریکایی ها توانسته بودند با کمک فتنه گران به کانون اصلی تحولات در فضای بین المللی اعم از خاورمیانه، اروپا و آمریکا یعنی نظام مقتدر و الهی ایران اسلامی ضربه وارد کنند طبیعتا در فرایند الگو گیری این ممالک از انقلاب و نظام اسلامی خلل وارد می شد و نظام سلطه به راحتی در پیشبرد اهداف شوم خود به پیروزی می رسید. نهم دی و شعارهایی که در این روز داده شد در داخل و خارج از کشور نشان داد که مردم ایران به راه، نظام و امام خود ایمان دارند و همین خودباوری روح امید در کالبد خسته مسلمانان در کشورهای منطقه دمید.
سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی می گذرد اما نظام اسلامی هنوز تازه نفس است و گزافه نیست اگر بگوییم انقلاب در دهه چهارم عمر خود پرتوان تر، باهوش تر و خلاق تر از سه دهه گذشته است. این تکامل تدریجی و این برتری نسبت به گذشته معلول اعتماد انقلاب به نسلهای سوم و چهارم خود است. همین نسل ها بودند که حماسه تاریخی نهم دی در سال 1388 را ساختند. طبق آخرین پیمایش ها بیش از 60 درصد شرکت کنندگان در این راهپیمایی عظیم جوانان بودند. انقلاب اسلامی به عنوان یک موجود زنده و تکامل پذیر اگر چه ساختاری است که به طور مستمر کارگزاران و مردمی انقلابی پرورش دهد اما در عین حال حیات و زوال این ساختار بسته به جامعه و مسئولان انقلابی است.
به جرات می توان مدعی شد نسل جوانی که حماسه 9 دی را پدید آورد نه تنها از پدران خود عقب تر نیست بلکه حتی یک گام جلوتر نیز می باشد. تفاوت این نسل با پدران و نیاکان خود عقلانیت آنهاست که به مراتب بیشتر از نسل های گذشته است.امروز آمادگی جوان نسل سوم انقلاب و شجاعت و غیرت او برای دفاع از هویت دینی و انقلابی خود، از جوان نسل اول انقلاب که در دفاع مقدس حضور داشت، کمتر نیست و شاید هم جلوتر از او باشد و به صراحت باید اذعان کرد که نسل سومیهای جامعه ایرانی و در یک نگاه کلانتر، جوانان جهان اسلام به مراتب از اسلاف خود در دفاع از ارزشها و آرمانهای اصیل اسلامی جلوتر هستند.
امواج وسیع گفتمان انقلاب اسلامی در کشورهای منطقه و شکست مکرر اسطوره رژیم صهیونیستی در کمتر از چند سال توسط جوانان حزب الله و حماس، امواج توفنده بیداری اسلامی، پیشرفتهای بی نظیر علمی جوانان در ایران در لبیک به مطالبه مقام معظم رهبری، استیصال دشمنان انقلاب اسلامی بخصوص آمریکا در منطقه تحت تاثیر موج سوم انقلاب اسلامی و…جملگی بیانگر افزایش عمق و نفوذ گفتمان انقلاب اسلامی است.
بنابراین فتنهگران داخلی و اربابان غربی شان بدانند و توجه داشته باشد که مردم و جوانان به ویژه دانشجویان ما همان مردم و همان جوانان خالق حماسه 9 دی هستند و اگر فتنهگران بخواهند دوباره دست به اقداماتی برنند، چنین اجازهای را هرگز به آنان نخواهند داد، بلکه مستحکمتر از گذشته در برابر فتنهگران خواهند ایستاد. فتنه گران و در راس آنان سران فتنه باید بدانند که با استفاده از فضای به وجود آمده پس از انتخابات اخیر، نخواهند توانست بدون اظهار پشیمانی و ندامت و عذرخواهی از پیشگاه ملت در وارد ساختن ضرر و زیانهای مادی و معنوی بی شماردر فتنه 88 در حق مردم و کشور اسلامی ، آرام و خزنده به کانون های قدرت و ثروت نزدیک شده و مناصب اجرایی کشور را به دست گیرند، چرا که امت همیشه در صحنه و جوانان بصیر و آگاه اجازه چنین کاری را به آنان نخواهند داد.
دکتر عباس بابایی-رییس بسیج دانشجویی استان زنجان