به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، امین ایمنی شب گذشته در میزگرد هم اندیشی «فرمان فراموش شده» که با موضوع بررسی مبارزه با مفاسد اقتصادی در دفتر «خبرگزاری دانشجو» در شیراز برگزار شد، با اشاره به اینکه وقتی ما کلمه فرمان را برای این پیام حضرت آقا می گزاریم یعنی اینکه بعد از صدور فرمان بلافاصله باید اجرا شود، گفت: ما نباید بعد از 13 سال این جا بنشینیم و بررسی کنیم که آیا این فرمان اجرا شده است یا نه؟!
وی ادامه داد: 13 سال از صدور این فرمان تاریخی می گذرد و وقتی به اردیبهشت نزدیک می شویم، مسئولان فکر می کنند یک عده دانشجوی کف میدانی، بیکار، توی دانشگاه ها هیچ کار دیگری جز مطالبه از مسئولان ندارند، باز هم داد می زنند که در این زمینه چه کرده اید؟
عضو شورای مرکزی مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز با اشاره به فرمایش رهبری مبنی بر «قوه قضائیه با استفاده از کارشناسان و قضات قاطع و پاکدامن، مجرم و خائن و عناصر آلوده را از سر راه تعالی کشور بردارد»، افزود: ما می بینیم قوه قضائیه در یک پرونده زورگیری 70 هزار تومانی طی یک هفته متخلفین را می گیرد و در ملاعام دو نفر جوان را اعدام می کند که در اسلام زورگیری حکم فساد فی الارض دارد و این عمل درست است و باید اعدام بشوند.
ایمنی تصریح کرد: اما همین قوه قضائیه نمی تواند بعد از گذشت چند سال از انقلاب اسلامی، یک نفر از لیست های این آقایون گردن کلفت را معرفی و مجازات کند.
عضو شورای مرکزی مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز تصریح کرد: بدهکاران بانکی و دانه درشت ها کجا هستند؟ در کدام حیات خلوت قوه قضائیه این اتفاق می افتد که 3000 هزار میلیارد اختلاس صورت می گیرد و هیچ کس باخبر نمی شود؟ بعضی موقع ها فکر میکنیم گرگ و چوپان دستشان در یک کاسه است.
ایمنی گفت: متاسفانه بعد از 13 سال می بینیم که کسی که مفسد فی الارض از لحاظ سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است با 10 هزار میلیارد وثیقه در خیابان ها به صورت آزادانه می گردد و این نشان می دهد که یک جاهایی از این نظام هنوز رنگ و بوی اسلامی نگرفته است.
وی با اشاره به آمارهای 200 هزار میلیاردی سپرده های بانکی در سال 80 که نصف بودجه ایران قبل از هدفمندی یارانه ها بود، گفت: بانک ها با یک ویژه خواری 28 درصدی از این سپرده ها و معوقات بانکی معلوم است به دنبال گرفتن طلب های خود نمی روند.
عضو شورای مرکزی مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز ادامه داد: اگر دولت همین یک امر را در راستای قرض الحسنه و این قوانینی که 50 درصد وام های قرض الحسنه برای کارکنان بانک است را بردارد، انجام بدهد، انقلاب اقتصادی در ایران اتفاق می افتد و بنگاه های زودبازده، شرکت های تولیدی و بسیاری از مشکلات اشتغال حل می شود.
ایمنی تصریح کرد: اگر ساختارهای اقتصادی و مالی جراحی نشود و رنگ و بوی اسلامی نگیرند، قطعا این انقلاب به سرانجام ممکن نخواهد رسید.
وی با اشاره به پاداش میلیونی شهردار شیراز و مصوبه های شورای شهر شیراز گفت: مامون در زمان تنفیذ ولیعهدی به امام رضا(ع) گفت من از حق خودم گذشتم و امام (ع) در جوابی به مامون فرمودند اگر خلافت حق تو بود غلط می کنی که از آن می گذری چون این حق الهی است و باید تو آن را بگیری؛ اما اگر حق تو نبود پس بیجا می کنید که تنفیذ می کنید.
عضو شورای مرکزی مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز ادامه داد: استدال آقای حقدل این است که شهردار پارسال 60 میلیون پاداش گرفته است و چرا پارسال صدای کسی در نیامد؟ ما در جواب می گوییم چرا کار بد را با کار بد استدلال می کنید؟
ایمنی با بیان اینکه وظیفه شهردار این است که برای شهرداری بودجه جذب کند و برای همین است که این جایگاه را قبول کرده و دارد حقوق می گیرد، تصریح کرد: آقای شهردار تراکم فروخته و این سرمایه را به دست آورده است.
وی بیان داشت: شیراز به عنوان پایتخت فرهنگی جهان فقط باید نیم درصد سهمیه از گردشگر، سهمیه داشته باشد؟ شهردار و شورای شهر پایتخت فرهنگی جهان اسلام، چرا برای این ها کاری انجام نمی دهند!!
این فعال دانشجویی با بیان اینکه ما پولی نداریم که مثل شورای شهر، شهر را مزین به بنرهای خود کنیم، گفت: ما مجبوریم هر از گاهی در نشستهای «خبرگزاری دانشجو» که هزینه ای مادی برای ما ندارد بنشینیم و دردهای خود را به مسئولان بگوییم؛ در غیر این صورت پولی نداریم که مثل برخی ها کل شهر را با بنرهای خود پر کنیم.
وی ادامه داد: روزی شیراز را به عنوان گنبدهای فیروزه ای می شناختند که متاسفانه امروز گنبدهای فیروزه ای پشت برج های چند طبقه ای گم شده است و این نشانه فقر فرهنگی و مذهبی شورای اصولگرایان است که هیچ حرفی از شاهچراغ و حرم احمد ابن موسی (ع) زده نمی شود.
عضو شورای مرکزی مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز در پایان با اشاره به اینکه در حوالی شهر سومین حرم اهل بیت (ع) خانههایی است که با لاستیک ماشین ساخته شده اند؛ اما والی این شهر 45 میلیون تومان پاداش می گیرد، گفت: وظیفه نخبگان دانشجویی این است که این مطالبات را به گوش مردم و مسئولان برسانند و روشنگری کند.