کد خبر:۳۱۸۴۳۲
رئیس مرکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

زایمان طبیعی موجب ورود فلورای طبیعی به روده کودک می‌شود/ زایمان طبیعی ارجح از سزارین است

رئیس مرکز تحقیقات و بیماری‌های گوارشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: زایمان طبیعی موجب ورود فلورای طبیعی به روده کودک می‌شود .
زایمان طبیعی موجب ورود فلورای طبیعی به روده کودک می‌شود/ زایمان طبیعی ارجح از سزارین است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، فریبرز منصور قناعی عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به عضویت انجمن کبد و گوارش ایران در انجمن جهانی گوارش گفت: انجمن جهانی گوارش به دلیل اهمیت میکروب‌های روده‌ای امسال را سال «میکروب‌های روده‌ای و نقش آنها در سلامت و بیماری» نامگذاری کرده است.

 

وی دستگاه گوارش انسان در دوران جنینی را استریل عنوان کرد و افزود: یکی از اختلاف‌های زایمان سزارین با طبیعی به دلیل موضوع مذکور است.


وی با بیان اینکه زایمان از طریق سزارین فلورای طبیعی در مسیر تولد را به کودک منتقل نمی‌کند، تصریح کرد: زایمان طبیعی ارجح از سزارین است.


رئیس مرکز تحقیقات و بیماری‌های گوارشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به استقرار میکروب‌های طبیعی از طریق زایمان طبیعی در روده انسان اشاره کرد و گفت: میکروب‌ها در زایمان طبیعی زندگی مسالمت‌آمیزی را با بدن انسان آغاز می‌کنند.


منصور قناعی با اشاره به اینکه میکروب‌های داخل روده هر فرد اختصاصی است، خاطرنشان کرد: تعداد 150 تا 170 گونه از میکروب‌های داخل روده در انسان‌ها مشترک است.


 وی میکروب‌های داخل روده را مانند اثر انگشت برای هر فرد اختصاصی دانست و اظهار کرد: میکروب‌های روده‌ای مانند شناسنامه و کد ملی برای هر انسان است.


منصور قناعی نسبت میکروب‌ها در انسان را مهم عنوان کرد و افزود: اگر نسبت میکروب‌ها به‌هم بریزد برای انسان مشکل ایجاد می‌شود.


رئیس مرکز تحقیقات و بیماری‌های گوارشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به ایجاد مشکل در مصرف آنتی‌بیوتیک‌های بی‌رویه به‌ویژه در دوران خردسالی اشاره کرد و گفت: بیماری‌های قلبی و عروقی با بیماری‌های روده‌ای مربوط هستند.


وی با تاکید براینکه میکروب‌ها را باید عضوی از بدن بدانیم، گفت: میکروب‌های طبیعی در بدن انسان وجود دارد اما بیشترین میکروب‌های طبیعی در روده است. /2225ب2/
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار