کد خبر:۳۳۱۵۸۳

اعزام 40 گروه جهادی دانشجویی در ماه رمضان به روستاهای محروم مازندران

مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی مازندران از اعزام 40 گروه جهادی دانشجویی در ماه رمضان به روستاهای محروم مازندران خبر داد.
اعزام 40 گروه جهادی دانشجویی در ماه رمضان به روستاهای محروم مازندران
محمد آهنگران در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، بیان داشت: امسال 40 گروه جهادی برابر 600 دانشجوی جهادگر خواهر و برادر در سراسر استان همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان به فعالیت خواهند پرداخت.
 
وی در ادامه در خصوص اهداف، نحوه فعالیت و اقدامات اجرایی گروه‌های جهادی دانشجویی گفت: فرهنگ و اقتصاد دو شاخصه اصلی عملکرد اردوهای جهادی در سال 93 را تشکیل می‌دهد.
 
مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی مازندران افزود: ترویج فرهنگ کار و تلاش، زمینه سازی فرهنگی در حوزه اقتصاد مقاومتی که توسط جهادگران دانشجو دنبال می شود، می تواند نقش اساسی در رشد وشکوفایی تولید در روستاها داشته باشد.
 
آهنگران در خصوص برنامه‌های گروه‌های اعزامی دانشجو به مناطق محروم گفت: جهادگران دانشجو بر اساس ظرفیت جامعه دانشگاهی و نیازمندی مناطق محروم در حوزه‌های (فرهنگی، اقتصاد مقاومتی، علمی آموزشی، عمرانی و بهداشت و درمان) به خدمت‌رسانی می‌پردازند.
 
وی تصریح کرد: از اوایل ماه مبارک رمضان تا کنون 10 گروه دانشجویی از دانشگاه های استان به روستاهای محروم شهرستان های استان مازندران اعزام شدند و مشغول خدمت رسانی در عرصه های مختلف هستند.
 
مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی مازندران رویکرد اردوهای جهادی در سال جاری را توجه به شعار سال و ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی خواند و گفت: برنامه‌های اردوهای جهادی متناسب با شعار سال خواهد بود و ابلاغیه‌های سازمانی نیز حول این محور است.
 
آهنگران با اشاره به اینکه رویکرد گروه‌های جهادی در سال گذشته فعالیت عمرانی و فرهنگی بود، تصریح کرد: در سال جدید توجه به اقتصاد روستایی و اشتغال زنان خانه‌دار در روستاها را در کنار طرح‌های اقتصاد مقاومتی از مهمترین برنامه‌های فعالیت گروه‌های جهادی است.
 
وی در پایان پیام انقلاب اسلامی را خدمت‌رسانی به مستضعفان خواند و خاطرنشان کرد: اردویی جهادی تا کنون نداشتیم که خارج از رویکرد فرهنگی باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار