آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۲۲۶۷

اعزام 150 دانشجوی بسیجی به اردوهای جهادی قوچان

سرپرست بسیج دانشجویی دانشگاه های قوچان گفت: محور فعالیت اردوهای جهادی در این شهرستان بر مبنای حرکت علمی بوده و تا کنون 150 دانشجوی بسیجی به این اردوها اعزام شده‌اند.

محمدابراهیم قارزی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با اشاره به این موضوع که اردوهای جهادی فقط مختص زمان خاصی نبوده و باید در تمام ایام سال اجرا شود، گفت: بسیج دانشجویی قوچان محور فعالیت‌های خود در سال 93 در اردوهای جهادی را بگونه‌ای تعریف کرده که در طول سال این اردوها بصورت مداوم در حال برگزاری است.


وی افزود: با هماهنگی‌های صورت گرفته بسیج دانشجویی قوچان اردوهای جهادی خود را از اواخر اردیبهشت ماه در روستای کلوخی قوچان آغاز کرده و به جای ساخت و ساز حرکت در مرز علم و دانش و توسعه آن در مناطق محروم را اولویت کار خویش قرار داده است.
 

سرپرست دفتر بسیج دانشجویی قوچان با بیان اینکه کار اردوهای جهادی بصورت متمرکز در یک روستا انجام شده و سپس در روستای دیگری پیگیری خواهد شد، تصریح کرد: سیاست بسیج دانشجویی قوچان به جای ساخت و ساز بنا‌های مورد نیاز روستا آموزش خودبهره‌وری و توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم این شهرستان است.


قارزی ادامه داد: روستاهای شناسایی شده از طریق بهزیستی این شهرستان معرفی شده و به دلیل بعد مسافت زیاد، این اردوها بصورت یک روزه در مکان مورد نظر انجام می‌شود.


وی تصریح کرد: آموزش قرآن، بهداشت و روانشناسی خانواده، مسائل دینی و اعتقادی، کامپیوتر، زبان انگلیسی، امداد و نجات، تولید کود ورمی کمپوست و آموزش بهره‌وری در کشاورزی از جمله فعالیت‌های انجام شده در روستای کلوخی است.


سرپرست دفتر بسیج دانشجویی قوچان با اشاره به این مطلب که به روستاییان فراوری محصولات خود از جمله خشک‌کردن میوه و ورود صنعت بسته‌بندی را آموزش داده‌ایم، گفت: آموزش‌های درنظر گرفته در کلوخی تا پایان مرداد در این روستا به پایان می‌رسد و از 15 تیرماه نیز بصورت همزمان همین آموزش‌ها در روستای الهیان برنامه ریزی شده است.


قارزی با بیان اینکه تمام برنامه‌های در نظر گرفته شده با محوریت اقتصاد مقاومتی در طول سال انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: محور فعالیت اردوهای جهادی در این شهرستان بر مبنای حرکت علمی بوده و تا کنون 150 دانشجوی بسیجی به این اردوها اعزام شده‌اند.


وی ادامه داد: هیچ دانشگاهی برای اعزام به اردوهای جهادی اعلام آمادگی نکرده و تمام نیروها از طریق این دفتر اعزام شده‌اند و آموزش و پرورش این شهرستان نیز مدرسه روستای کلوخی را حتی در ایام تعطیلات مدارس در اختیار قرار نداده که در حال حاضر به اجبار از مسجد روستا استفاده می‌شود.


سرپرست دفتر بسیج دانشجویی قوچان تأکید کرد: بصورت همزمان مسئول دفتر شهرستان نیز پیگیر اردوهای جهادی و اقتصاد مقاومتی در روستاهای قزل‌قارچی جوین و سنگ سفید سبزوار بوده است.


قارزی با یادآوری این موضوع که ساخت و سازها باید توسط اقشار دیگر انجام شده و بسیج دانشجویی علاوه بر کار علمی بر این پروژه‌ها نظارت داشته باشد، تصریح کرد: روستاییان از هوش بالایی برخوردار هستند، به شرطی که با ورود امکانات به این مناطق موجبات پیشرفت آنان فراهم شود.


وی یادآور شد: ایجاد تفکر جهادی در قشر دانشجو با محوریت اقتصاد مقاومتی، قطع وابستگی روستاییان به شهر و توانمندسازی اقتصادی اقشار محروم جامعه از اهداف اردوهای جهادی در قوچان به شمار می‌رود./155الف2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۱۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۳
توصيه اي به همه گروه هاي جهادگر:
به جاي اين كارهاي سياسي و هنري و ... بريد در مقوله سبك زندگي و سه زبر شاخه زير رو پيگيري كنيد:
1- ازدياد نسل( تاكيد رهبر در سالهاي اخير)
2-عدم مهاجرت مردم روستا به شهر( تاكيد امام راحل زماني كه جمعيت روست 70 درصد شهر بود در حالي كه امروز جمعيت شهر 70 درصد روستا شده)
3-اصلاح ساختار كشاورزي سنتي و كاشت بيشتر گندم به جاي محصولاتي كه نياز اول كشور نيست
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار