حجتالاسلام میراحمد ثروتمند هاشمی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، در رابطه با افزایش سن ازدواج و تاثیر آن در انحرافات اخلاقی بیان داشت: امروزه وجود برخی فضاهای آلوده باعث شده است که جوانان بیشتر نیازهای خود را از طریق غیرمشروع و در مکانهای آلوده برطرف کنند که در این صورت نیاز کمتری به ازدواج و تشکیل خانواده در آنها دیده میشود که سلامت جامعه را در ابعاد مختلف به خطر میاندازد.
وی ادامه داد: آشنایی بیشتر جوانان با آموزههای دینی و درک تفاوتهای بین دو جنس مخالف باعث کاهش علاقه جوانان به این گونه فضاهای نامطلوب میشود؛ زیرا اگر از فلسفهای که خداوند برای ازدواج در نظر گرفته است، مطلع شوند هیچگاه از قبول این مسئولیت شانه خالی نمیکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه پیامنور ارومیه گفت: یکی از آثاری که افزایش سن ازدواج دربردارد به وجود آمدن افراد بیمسئولیت است که چنین افرادی در زندگی فردی و اجتماعی خویش همواره با مشکلات فراوانی نظیر بیتفاوتی اجتماعی و بیثباتی اخلاقی روبهرو میشوند.
حجت الاسلام ثروتمند افزود: افزایش جرم و جنایت، به هم خوردن رشد صحیح جمعیت، عدم تعادل روحی و روانی خانوادهها و سست شدن بنیانهای خانوادگی از دیگر آسیبهای ازدواجهای دیر هنگام است که ارتباط مستقیم با ارتکاب گناه در بین جوانان دارد.
عضو هیات علمی دانشگاه پیامنور ارومیه با بیان روایاتی از ائمه اطهار(ع) تصریح کرد: زمانی که بنیان خانوادهها سست شود، تمام مسائل یک جامعه مانند مسائل آموزشی، مسائل سیاسی و حتی مسائل دفاعی زیر سوال میرود.