آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۱۲۹۷
قدیری ابیانه در جمع دانشجویان گناباد:

سرانه هزینه یک دانشجو سالانه ۱۱ میلیون تومان از درآمد نفت است/ اقتصاد ایران، اقتصاد استراحتی است

قدیری ابیانه با بیان اینکه امام علی(ع) فرمودند"بهترین تفریح کار است" گفت: در ایران بهترین کار، تفریح است، سرانه کار مفید هر ایرانی 22 دقیقه است که در مقایسه با کشورهای خارجی نرخ کمتری دارد در کشورهای خارجی این زمان هشت ساعت است، اقتصاد ایران، اقتصاد استراحتی است.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد،  قدیری ابیانه دقایقی پیش در همایش "سبک اقتصادی و فرهنگ زندگی" در دانشگاه علوم پزشکی گناباد به بررسی نیاز دشمن و خود تحریمی پرداخت و گفت: اختلال در تولید نیاز دشمن است که ما با کم کاری خودمان این خواسته دشمن را محقق می‌کنیم.

 

وی با بیان اینکه نیاز کشور به اقتصادی مقاومتی است و ما در جنگ اقتصادی هستیم به نقش مردم در تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: مردم در زمینه اقتصاد مقاومتی باید وظیفه خود را انجام دهند و این درحالی است که ما چشم خود را تنها به مدیران دولت دوخته‌ایم.

 

این دکترای علوم استراتژیک با انتقاد از عملکرد مردم در خرید کالاهای خارجی بیان داشت: تحریم کالای تولید ایران را خودمان با خرید کالای خارجی انجام می‌دهیم.

 

قدیری ابیانه با تاکید بر اینکه هر دانشجو با تخصصی که فرا می‌گیرد باید کار ایجاد کند نه اینکه به دنبال کار باشد گفت: سرانه هزینه یک دانشجو سالانه 11 میلیون تومان از درآمد نفت، بدون تاسیسات و زیر ساخت‌هاست که توسط دولت برای هر دانشجو هزینه می‌شود.

 

وی گفت: من قبول دارم که دانشگاه باید پولی باشد نه دولتی، وقتی دانشگاه پولی شود برای هر دانشجو این مقدار هزینه از درآمد نخواهد شد و این مقدار هزینه در تاسیسات و زیر ساخت‌ها هزینه می‌شود.

 

وی خطاب به دانشجویان علوم پزشکی گفت: این جمله را بدانید و بنویسید که نجات یک انسان نجات جان همه ی انسان هاست.

 

قدیری ابیانه استراتژی را راه رسیدن از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب در آینده دانست و به بررسی ایران به عنوان یک کشور با نقات قوت وضعف پرداخت و بیان داشت: برای این که هدف گذاری خوبی داشته باشیم و استراتژی مفیدی را به کار گیریم باید امروزمان را بشناسیم

.

کارشناس عالی علوم استراتژیک ایران با اشاره به اینکه ایران کشور نفت خیزی است با طرح این سوال که چرا با این وجود، کشور دارای مشکلات زیادی است؟ گفت: مردم با شرایط موجود در نفت و سایر موارد از قبیل مالیات توقع بیشتری از دولت دارند و از خود می‌پرسند که چرا مشکلات برطرف نمی‌شود.

 

قدیری ابیانه سپس به ارائه آمار درآمد حاصل از نفت پرداخت و گفت: با ملاک قراردادن صادرات روزی دو میلیون و سیصد بشکه نفت، به هر ایرانی ماهیانه 0.92 بشکه نفت می‌رسد که سهم هر نفر در ماه 67 هزار تومان است که این ارقام در بهترین حالت فروش نفتی ما حاصل شده و مربوط به قبل از تحریم‌ها است.

 

وی افزود: هیچ یک از مردم و حتی خیلی از مسئولین راجع به این ارقام به طور صحیح فکر نکرده‌اند و در باره درآمد نفتی ایران متوهم‌اند و این باعث شده که همه مطالبه‌گر شوند و باور داشته باشند دولت موظف است همه مشکلاتشان را حل کند.

 

کارشناس عالی علوم استراتژیک گفت: برای هزینه تحصیل هر دانشجو درآمد حاصل از نفت 11 نفر پرداخت می شود پس دانشجویان به ملت برای تحصیلشان مدیون هستند و باید بعد از تحصیلشان به مردم خدمت کنند.

 

وی با مقایسه ایران با امارات به عنوان یک کشور عربی گفت: جمعیت ایران 78 برابر امارات است و با شرایط عادی هر اماراتی سالیانه به اندازه هشتاد سال یک ایرانی درآمد حاصل از نفت دارد.

 

قدیری ابیانه آثار توهم نفتی را توقع بیش از حد از دولت، تنبلی اجتماعی، امید به غیر خودی، متوسل شدن به معجزه و  عقب افتادگی دانست و با بیان اینکه اقتصاد ایران، اقتصاد استراحتی است بیان داشت: ساعت کاری مفید در ایران به طور متوسط روزانه 22 دقیقه است در حالی که در کشورهایی مثل ژاپن 8 ساعت کار مفید دارند.

 

کارشناس عالی علوم استراتژیک ادامه داد: میزان تعطیلات ایران را 25 روز در سال دانست که از دیگر کشورها به مراتب بیشتر است، به عنوان مثال در ژاپن 15 روز و در نروژ، ایتالیا و اتریش 13 روز است.

 

وی با اشاره به فرمایش امام علی(ع) که «بهترین تفریح کار است» بیان داشت: ما ایرانی‌ها بهترین کار را تفریح می‌دانیم. اگر تحریم‌ها نبود ایران به روزانه هشت ساعت کار مفید و حداکثر 12 روز تعطیلات نیاز داشت ولی با وضعیت کنونی ما باید اقتصاد مقاومتی را پیش بگیریم که این یعنی باید بیشتر از حالت اقتصاد عادی کار کنیم و زمان مفید بیشتری داشته باشیم.

 

قدیری ابیانه ابراز داشت: با این وضع درآمد و به این شکل ادامه دادن ما به سوی اقتصاد ریاضتی سوق می‌رویم.

 

کارشناس عالی علوم استراتژیک نیاز دشمن را ایجاد اخلال در تولید، تحریم کالاهای ایرانی، کشتن ایرانی‌ها و تضعیف پول ملی برشمرد و با انتقاد از عملکرد مردم در خرید کالای ساخت داخل بیان داشت: ما با خود تحریمی مثل ترجیح کالاهای خارجی به داخلی به هردلیلی، کم کاری، تصادفات رانندگی و سبک زندگی امروزمان به دشمن کمک می‌کنیم.

 

وی همچنین اصراف را یکی از مصداق‌های سبک زندگی اشتباه دانست و گفت: برای این که فرهنگ این مسائل در مردم به وجود بیاید، هر ایرانی باید از خود بپرسد که چگونه می‌توان به پیشرفت نائل آمد؟ چگونه می‌توان بر توطئه‌ها و تحریم‌ها غلبه کرد؟ نقش من در این تحریم‌ها چیست و چگونه باید نقش خود را ایفا کنیم؟

 

قدیری ابیانه واقعی سازی قیمت‌ها را یکی از بهترین راه حل‌های خروج از اقتصاد استراحتی دانست و گفت: ثروتمندان بیشتر از اجناس و مواد استفاده می‌کنند و در نتیجه بیشتر از یارانه تعلق گرفته به آنان، استفاد می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار