به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، نظری دوشنبه 11 اسفند در نشست هم اندیشی استاتید دانشگاه لرستان که موضوع جنگ نرم در نهج البلاغه برگزار شد گفت: نهج البلاغه در جامعه و دانشگاهها مهجور مانده است؛ از این رو ضرورت دارد که اساتید دانشگاه از این کتاب ارزشمند و فاخر نهایت استفاده را ببرند.
وی مهم ترین هدف جنگ نرم دشمنان را تغییر باور و فکر افراد جامعه دانست و افزود: امام علی (ع) در نهج البلاغه به بیان تهدید واقعی دشمن براساس بصیرت و تبیین ماهیت شیطانی وی، هشدار و سفارش به اطاعت از اهل بيت عليهم السّلام، نكوهش كوفيان، بیان مظلومیت ها و رساندن آن به گوش دیگران، تبیین ظرفیت و توانمندی رهبری برای دفع تهمت ها و شبهات القا شده از سوی دشمن، افشاگری و تبیین حقایق، تبیین جایگاه اهل بیت(ع) و رجوع به آنان پرداخته است.
عضو هیات علمی دانشگاه لرستان گفت:در نهج البلاغه آمده است که بنى اميّه، با نور حكمت، جان و دل خود را روشن نساخته، و با شعله هاى فروزان دانش، قلب خود را نورانى نكرده اند، چونان چهارپايان صحرايى و سنگهاى سخت و نفوذ ناپذيرند.
نظری ادامه داد: دشمنان قصد دارند اسلامیت، ملیت و ارزشهای شهدای دفاع مقدس را در نسل جوان از بین ببرند و این ارز شها را تبدیل به نفرت کنند.