به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، سلمان ساکت، عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد، با ارائه مختصری در معرفی این کتاب گفت: پیش از این «عبدالعلی ادیب برومند» و «محمدحسین نصیریکهنمویی» بخش کاشان این تذکره را تصحیح کردهاند.
وی بیان داشت: بخش گیلان این کتاب توسط «امالبنین صادقی» ، بخش شیراز با تلاش «نفیسه ایرانی» و بخش قم و ساوه نیز به همت «علی اشرفصادقی» تصحیح و چاپ شده است. اکنون نیز مصححان بخش کاشان، بخش خراسان تذکره را به عنوان تازهترین تصحیح از این اثر به جامعهی ادبی کشور عرضه کرده اند.
همچنین بهروز ایمانی، دانشجوی دکترای زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تربیت معلم آذربایجان، در سخنانی با موضوع «مؤلفههای تذکرهنویسی در خلاصةالاشعار» گفت: ویژگیهایی نظیر تتبع دیوان شعرا، استفاده از سفاین و جنگها، وسعت مطالعه، دیدار با شاعران و... موجب شده تا اثر میر تذکره از مهمترین کتب تاریخادبیاتی زبان فارسی به شمار بیاید.
در بخش پایانی نیز امیر منصوری، دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی، سخنرانی پایانی را با عنوان «فرایند تکمیل خلاصةالاشعار توسط تقی کاشی» انجام داد.
نشستهای فرهنگی دانشکده زبان و ادبیات فارسی، هر سهشنبه در مکان تالار رجائی بخارائی دانشکدهی زبان و ادبیات فارسی برگزار میشود.