به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، سید محمد تقی المدرسی، معاون پژوهشی دانشگاه یزد امروز در مراسم بزرگداشت آذرتاش آذرنوش از اساتید ادبیات عرب در سالن آمفی تئاتر دانشگاه یزد گفت: زبان مایه حیات فرهنگها است.
وی افزود: زبان و ادبیات عرب به نحوی شگفت انگیز با زبان فارسی عجین شده است، به نحوی که زبان عربی زبان دین ما است و اثرات متفاوتی این دو زبان بر روی هم داشتهاند.
معاون پژوهشی دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: ایرانیان نقش بزرگی در تدوین قوانین زبان عربی و توسعه آن داشتهاند ، به نحوی که کلمات زیادی بین این دو زبان جابه جا شده است.
المدرسی خاطرنشان کرد: ما در دو حوزه زبان عربی به غیر از زبان قرآن و جنبه دینی به جنبههای دیگری نیز توجه داریم، زیرا زبان عربی، زبان ۲۰۰ میلیون انسان است که میتوان با انها ارتباط برقرار کرد.
وی افزود: یکی از جنبههای مدرن و معاصر این است که ما به زبان فراتر از زبان دینی به جنبههای جدید ان نیز توجه نمودهایم، زیرا یکی از جنبههای جذب افراد نیز آشنایی ابتدایی با زبانهای مختلف از جمله زبان عربی است.
معاون پژوهشی دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: ما حدود ۴۰ سال است که دانشکده زبان داریم و گروه عربی نیز عمری نزدیک به ۱۵ سال در دانشگاه یزد دارد.
المدرسی خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که مرکز مکانیزهای را برای پژوهش ایجاد کنیم تا دانشجویان بتوانند در این راستا بیشتر در این زمینه فعالیت داشته باشند.