آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۶۷۶۴
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد:

کمپین «دارو سازت را بشناس» برای اولین بار در یزد تشکیل شد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به توجه بیشتر به امر داروسازی و داروخانه گفت: کمپین «دارو سازت را بشناس» برای اولین بار در یزد تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، حسین مصدق، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد روز گذشته در دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به روز داروساز گفت: به منظور فعالیت در این زمینه کمپین "دارو سازت را بشناس"، را تشکیل داده ایم که این کمپین یک انجمن دانشجویی است که توسط دانشجویان داروسازی و با همکاری حوزه ی معاونت غذا و دارو و داروخانه های منتخب شبانه روزی، برای نخستین بار در استان یزد شروع به فعالیت کرده است.

 

وی افزود: به منظور شفاف کردن فعالیت ها و وظایف یک داروساز، این کمپین راه اندازی شده و همزمان با روز داروساز( پنجم شهریور ماه), در داروخانه های منتخب به ارائه ی خدمات به بیماران می پردازند.

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: وی در مورد نقش داروساز در این طرح گفت: پزشک داروساز پس از گذراندن دوره های آموزشی این توانمندی را داراست تا علاوه بر ارائه دستورات دارویی لازم برای نسخ تجویزی توسط پزشکان در محدوده  داروهای otc و برخی از دردها مانند سردرد و سرماخوردگی های غیر نیازمند به آنتی بیوتیک به راهنمایی بیماران بپردازد.

 

مصدق تصریح کرد: با اجرای این طرح بیماران می توانند به طور مستقیم دارو و نحوه مصرف آن را از داروساز ساز دریافت کنند.

 

وی گفت: همچنین آگاهی از نحوه مصرف یک دارو، زمان مصرف و رعایت نکات لازم در نگهداری دارو از جمله مهمترین اهداف دیگر اجرای این طرح است.

 

معاون غذا و داروی استان توصیه کرد تا به منظور جلوگیری از بروز خطاهای احتمالی در پیچیدن نسخه پزشک، بیماران و مراجعان فرصت کافی را در اختیار داروساز قراردهند تا کنترل لازم جهت اطمینان از تطابق داروی تجویز شده و داروی ارائه شده توسط داروساز انجام گیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار