به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، علی بیرجندی نژاد امروز در نشست خبری دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بخش هتلینگ طرح تحول سلامت که در سالن شورای این دانشگاه در مجموعه زکریا برگزار شد، گفت: طرح تحول سلامت با هدف افزایش ارائه خدمات به بیماران و کاهش هزینههای پرداختی مردم از جیب در طول ۱.۵ گذشته کار خود را آغاز کرده است.
وی افزود: بخشی از طرح تحول سلامت به حوزه هتلینگ بیمارستانی پرداخته است که در بیمارستان امدادی مشهد با توجه به سابقه طولانی بیش از ۴۰ ساله این بیمارستان، هتلینگ بیمارستانی بیشتر در بخشهای زیرساختی و تاسیسات به کار رفته است.
رئیس بیمارستان آموزشی، تحقیقاتی شهید کامیاب مشهد، با اشاره به طرحهای بیمارستان امدادی قبل از آغاز طرح تحول سلامت، تاکید کرد: ما در بیمارستان امدادی قبل از آغاز طرح تحول سلامت تلاش خود را جهت بهبود وضعیت تاسیساتی بیمارستان انجام دادهایم.
بیرجندی نژاد به برنامه ریزی مدون در بیمارستان امدادی مشهد اشاره داشت و افزود: در اولین قدم در بحث هتلینگ بیمارستانی ما به تجهیز بخش اورژانس خود پرداختیم و توانستیم با هزینه کرد بیش از ۴۵۰ میلیون تومان این بخش را تجهیز و بیماران را در بدو ورود بیمارستان مورد حمایت خود قرار دهیم.
وی تجهیزات بیمارستانی در بیمارستان امدادی مشهد را در وضعیت مطلوبی دانست و تصریح کرد: در حال حاضر عمده تجهیزات مورد نیاز بیماران در اختیار آنان قرار دارد؛ اما باید این نکته را یادآوری کرد که ما در بحث هتلینگ بیمارستانی خود را با استانداردهای هتلینگ در جهان مقایسه نمیکنیم، در واقع خود را با گذشته بیمارستان امداد مقایسه میکنیم.
رئیس بیمارستان آموزشی، تحقیقاتی شهید کامیاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد به کسب رتبه اول بیمارستان امدادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بحث هتلینگ در میان بیمارستانهای کشور اشاره داشت و افزود: تمامی موفقیتهای به دست آمده در این سطح بدون حمایتهای مالی وزارت بهداشت امکان پذیر نبود و باید این موفقیت را مرهون تلاش مسئولان بیمارستانی و اعتماد وزارت بهداشت بدانیم.
بیرجندی نژاد به مقاوم سازی بیمارستان امدادی و رسیدگی به زیر ساختهای این بیمارستان اشاره داشت و گفت: بازسازی زیرساختها، راههای ارتباطی، سیستم فاضلاب، موتورخانه و غیره از جمله مهمترین تلاشهای هتلینگ در بخش تاسیسات بیمارستان آموزشی، تحقیقاتی شهید کامیاب میباشد.
وی به بازسازی بخش جراحی و ارتوپدی بیمارستان آموزشی، تحقیقاتی شهید کامیاب اشاره داشت و افزود: در مجموع در بازسازی بخش اورژانس و ارتوپدی بیمارستان امدادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد حدود یک میلیاد و هفتصد میلیون تومان هزینه شده است که از این تعداد۴۵۰ میلیون تومان در بخش اورژانش، ۷۰۰ میلیون تومان در بخش ارتوپدی و مابقی در بخش جراحی هزینه شده است.
رئیس بیمارستان آموزشی، تحقیقاتی شهید کامیاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان از آغاز بازسازی بخش اعصاب زنان در بیمارستان امدادی مشهد خبر داد و یادآور شد: از امروز بازسازی بخش اعصاب زنان بیمارستان کار خود را آغاز کرده است و تا هفت ماه دیگر این بخش نیز در اختیار بیماران قرار خواهد گرفت که عمده تلاشها در بازسازی زیرساختهای فرسوده و هوادهی مناسب در سیستم تهویه هوای این بخش است.