علی یوسفی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در رابطه با زمان اجرایی شدن منشور امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه فردوسی مشهد، بیان کرد: منشوری تهیه و مصوب شده و قدم به قدم در حال پیاده سازی آن هستیم که اولین قدم آن این است که باید بتوانیم به درستی مفاهیم و مضامین منشور را برای دانشگاهیان این دانشگاه باور پذیر کنیم.
وی برگزاری گفتوگو، سخنرانی و نشستهایی در سطوح مختلف را از جمله راهکارها جهت باور پذیر کردن این منشور برشمرد و در رابطه با گلایه برخی از دانشجویان در رابطه با کمرنگ بودن نقش دانشجو در این منشور، تصریح کرد: اینکه تعدادی عنوان کنند نقش دانشجو در این منشور کمرنگ است نادرست است، زیرا امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه همگانی است و این گونه نیست که چهار نفر برای انجام امر به معروف و نهی از منکر اقدام کنند.
معاون فرهنگی- اجتماعی دانشگاه فردوسی خاطرنشان کرد: اینکه کسانی در کارگروه امر به معروف و نهی از منکر قرار میگیرند و زمینه را برای این مسئله فراهم میکنند به این معنا نیست که امر به معروف و نهی از منکر تنها وظیفه آنان است، خیر. انجام این فریضه مهم وظیفه تمام دانشگاهیان اعم از دانشجو، استاد و کارمند میباشد.