به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان در مناظره جایگاه رسانه در پروسه نفوذ که امروز در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد گفت: بحثی که وجود دارد بجث محتوایی است بنده بسیجی هستم و به نظرم این خط کشیها و القاب گذاریها یک نوع پرستیژ است که قبول ندارم ما باید نگاه پدیدارشناسانه به بحث نفوذ داشته باشیم و تعمیم جهانی آن خطاست و مسئله نفوذ را موجه جلوه میدهد ما نگرانی این مسئله هستیم که نفوذ دست مایه بازی قرار بگیرد.
گنجی افزود: نفوذ اگر دست مایه بازی قرار بگیرد میتواند یک بازی هوشمندانه برای تقلیل، انحراف، کوچک کردن و حتی انکار کردن موضوع و تسویه حساب سیاسی باشد.
وی با اشاره به اینکه باید مسئله نفوذ را پس از برجام بررسی کنیم گفت: مسئله نفوذ مبتنی بر این است که آمریکاییها که از تقابل سیاسی نتیجه نگرفتند از مدل برجام این استنباط را دارند که چیزی را که نتوانستیم از ایران با تقابل به دست بیاوریم میشود با تعامل به دست آورد، اما باید این سوال را از مسئولان پرسید که هدف از تعاملات رسمی برای چیست.
مدیر مسئول روزنامه جوان با بیان اینکه آمریکاییها تقابل را به تعامل در روش مواجه با جمهوری اسلامی ایران تغییر دادند گفت: آمریکاییها در ابعاد مختلف این کار را شروع کردند و فهمیدند با کمترین هزینه میتوان به اهداف خود دست پیدا کرد و هدف غایی آنها از نفوذ، براندازی جمهوری اسلامی ایران است.
وی تصریح کرد: طبق گفتههای آمریکاییها آنها با کلید واژه هشت سال و ده سال یک پروسهای دارند و فکر میکنند در این ده سال عمر فیزیکی رهبری تمام میشود و ارکان جمهوری اسلامی ایران را هم فرو میپاشند و ایران یک کشور بیخاصیت مثل پاکستان میشود.
گنجی گفت: خوشبختانه من و آقای وکیلی هر دو به این اشتراک رسیدهایم که هدف نفوذ ماهیت حقیقی نظام جمهوری اسلامی ایران است بعد از برجام که مقام معظم رهبری بحث نفوذ را مطرح کردند تاکنون طبق بررسیهای من ایشان در هیچ سخنرانی عمومی این مسئله را رها نکردند پس از طرح این مسئله تقریبا جریان اصلاحات در عرصه رسانهای سکوت کرد تا اینکه رئیس جمهور در مسئله پیش آمده برای خبرنگاران و دستگیری آنان راجع به نفوذ صحبت کرد و در رسانههای اصلاح طلب بازی نفوذ آغاز شد و دست مایه جدال شد.
وی با بیان اینکه روزنامههای اصلاح طلب نگران هستند که با مسئله نفوذ جناحی برخورد شود گفت: واقعا هم در حال حاضر با این مسئله جناحی برخورد میشود و باید با افشاگری جلوی آن را گرفت. رسانه یک ابزار است که ابعاد سیاسی اجتماعی اقتصادی فرهنگی دارد و در حوزه رسانه غرب بعد از برجام به دنبال کاهش ماهیت حقیقی جمهوری اسلامی ایران است.
مدیر مسئول روزنامه جوان با اشاره به اینکه غرب میخواهد چهره فاسد و سیاه از نظام جمهوری اسلامی ایران نشان دهد گفت: آنها به دنبال قرار دادن مردم بر سر دو راهی هستند که یا به دنبال رفاه باشید و جنگ با غرب را کنار بگذارید یا به دنبال جنگ باشید و در سختی زندگی کنید. حتی کری در دفاع از برجام میگوید اگر توافق نمیکردیم معلوم نبود در انتخابات آینده چه بر سر روحانی میآید و در جای دیگری از سخنانش میگوید همان گونه که در ایران مرگ بر آمریکا و اسرائیل میگویند مرگ بر روحانی هم میگویند و این سخن سخن غلطی است چرا که این معنی را میدهد که ایرانیان به یک دولت مشروع توهین میکنند.
وی با بیان اینکه اولویت مردم معیشت است تاکید کرد: من نمیدانم چرا آقای وکیلی میخواهد جریان اصلاحات را یک پارچه ببیند این طیف را نمیتوان وحدت یافته دید چرا که آنها امثال عارف و کواکبیان را اصلاح طلب قلابی میدانند و تا عارف در مناظره انتخاباتی خود، خود را عمیقا و قلبا پیرو ولایت فقیه معرفی کرد روزنامههای اصلاح طلبان وی را کاندیدای اصلاح طلبان ندانستند.
گنجی اظهار داشت: در نگاه غرب غلبه سیاست یا غلبه دین یا تفکیک آنها نسبت بین دین و سیاست است اما در نگاه امام دین زایشگاه سیاست است و حکومت برای به بهشت رفتن مردم وظیفه دارد اگر رهبری به عنوان متولیان سیاست قدرت را برای چاپیدن میخواستند این حرف که از دین به عنوان ابزاری برای قدرت استفاده میکردند درست بود حال آنکه چنین نیست.
وی در ادامه به واکنش برخی رسانهها اشاره کرد و گفت: برخی رسانههای ما اگر آمریکاییها تنها یک نقطه مثبت از ایران را بیان کنند به تیتر یک خود تبدیل میشوند ولی اگر صد حرف زشت و توهین آمیز بزنند در روزنامه و سایت و خبرگزاریشان نمیآید و رهبر به این کار بزک کردن دشمن میگویند.
مدیر مسئول روزنامه جوان با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران به مردم تکیه کرده است گفت: نفوذ ابعاد ادراکی و نرم دارد و ما خیلی نگران این هستیم که بخشی از مدیران ومردم به این باوربرسند که بر سر دوراهی که غرب برای آنها گذاشته باید یک راه را انتخاب کنند به عنوان مثال آموزش و پرورش در نشریههای آبان ماه خود اصلا به سالروز استکبارستیزی اشاره نکرده است و در هشت جلد مجلات رشد برای اولین بار است که هیچ اشارهای به لانه جاسوسی نشده و فقط در صد کلمه آن هم در دو نشریه به روزنامه دانش آموز پرداخته شده است و ما این را یک خطر میدانیم چرا که نسل آینده تنها از این طریق است که با تاریخ آشنا میشود.