گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی*؛ بی تردید حکمرانی کنونی معتدلان بخوانید نو محافظه کاران حاصل انشقاق ، بی برنامگی و تا حدودی خودخواهی برخی اصولگرایان بود که با عدم تمکین دکتر ولایتی از دستور آیت الله مهدوی کنی (ره) این چنین رقم خورد . به هر حال اصولگرایان باید چنین دورانی را نیز تجربه میکردند تا حداقل دوست و دشمن خود را شناخته و افراد نفوذی را نیز رصد کنند و برای آینده هم در صورت پیروزی در اتخابات بتوانند با برنامه ریزی دقیق و جامعتر، بهتر از گذشته عمل کنند و بدانند که تلک الایام نداولها بین الناس (آل عمران 140) (این پیروزی ها و شکست ها دست به دست میشود ) و همیشه اوضاع بر وفق مراد نخواهد بود.
اما برنامه اصلی اصلاح طلبان که در محافل خصوصی بدان اشاره میگردد ، تمرکز بر پنج مساله اصلی است :
(۱ برخی مدعیان اصلاح طلبی که هیچگاه در ذهن خود هم چنین اوضاع خوبی را برای خود تصور نمیکردند ، با اعمال و رفتار ساختارشکنانه خصوصا در فتنه 88 ، خود را از دایره نظام خارج کرده و مترصد فرصتی برای انتقام گیری بودند که با پیروزی دکتر روحانی بارقه امیدِ برگشت به ساختار نظام ، در دل آنها روشن شد و عده ای هم توانستند با فضای به و جود آمده یا با انکار ویا اظهار ندامت ، به برخی مناصب دولتی بازگردند . چنین تجربه ای به انها نشان داده که باید از این پس در چارچوب نظام فعالیت کرده و هیچگاه نیز انتحاری عمل نکنند چرا که ممکن است در آینده که نیاز به حضور در عرصه های دولتی داشته باشند ، فرصتی برای جبران خطای خود پیدا نکنند. به همین دلیل در دولت کنونی می بینیم که دولتمردان بر خلاف دوم خرداد بیشتر جانب احتیاط را رعایت می کنند . و این امر به عنوان یک دستورالعمل نا نوشته به آنها گوشزد شده است ...
(۲ با توجه به خدمت رسانی قابل توجه دولتهای اصولگرا به قشر عزیز و مظلوم روستایی و نیز ساده زیستی و مردمداری دولتهای مورد اشاره ، بخش عمده ای از رای روستائیان و عشایر هنوز در سبد اصولگرایان است و این مهم چیزی نیست که به سادگی بتوان از کنار آن گذشت . بدیهی است قشر مذکور هیچگاه با تفکرات هاشمی و کارگزاران همسویی نداشته و در انتخابات گذشته نیز به خوبی عیان شد که این افراد به سادگی با اشرافی گری همسو نخواهند شد و همه این دلالیل باعث شد که مشاوران و حلقه پشت پرده دولت به این فکر بیفتند و توجه دولت و استانداران را به سمت خدمت رسانی به روستائیان جلب نمایند . اخباری که این روزها از روستاها در سایت های محلی و کشوری به گوش میرسد نیز از همین حیث می باشد . چرا که آنها فهمید ه اند با توجه به ریزش های حامیان دولت و عملی نشدن برنامه های اقتصادی و ... برای به دست گرفتن دوباره دولت و مجلس نیاز مبرمی به رای روستائیان دارند که البته با سخنان اخیر هاشمی رفسنجانی بخش عمده ای از برنامه ریزیهای آنان دود هوا شد .
) ۳عدم مقبولیت حامیان دولت در میان طیف وسیعی از خانواده های شهدا و متدینین جامعه ، مساله دیگریست که دولتمردان باید برای ابقای خود به فکر آن باشند به همین دلیل مشاهده میکنید که سرکشی از خانواده شهدا به عنوان یکی از برنامه های اصلی دولت در دستور کار دولتمردان قرارگرفته و آنها کماکان با رسانه ای کردن این ملاقاتها سعی در جلب افکار این قشر مومن و رنج کشیده دارند .
)۴ در کنار این مسائل ریشه ای، عده ای هم با ترسیم خطوط آزادی های مذموم به دنبال نگاهداشت مقداری از رای قبلی دولت هستند و با ایجاد کنسرتهای پی در پی و ترویج این مسائل ، و به اسم دفاع از آزادی جوانان ! عملا با عنوان دلسوز و منجی جوانان وارد میدان شده اند و البته ( و لا یحیق المکرالسیی الا باهله ) (سوره فاطر 43) مکرشان به خودشان باز خواهد گشت ...
)۵ کوبیدن بر طبل توافق و مانور بیش از اندازه در خصوص ارتباط با کشورهای مستکبر ، حربه دیگریست که کلید داران دولت تدبیر بدان امید بسته اند که شاید با استفاده از نا آگاهی برخی از عوام جامعه و ممنوع کردن رسانه ها از نقد برجام و برخورد و توقیف آنها بتوانند فضای حبابی شکل گرفته را تا اسفندماه جاری نگاهدارند .
در هر حال وظیفه حامیان تفکر اصولگرایی دقت نظر و رصد مطالب پیشین و اتخاذ تصمیم درست و اصولی برای رقابت با این جریان بسیار ظریف ! و نیز هم افزایی بیشتر و از خود گذشتگی عملی برای رسیدن به مطالبات اصولی و انقلابی میباشد و برای تحقق این امر نیز باید از اختلافات گذشته و زخم های سطحی عبور کرد .و راه را برای رسیدن به آرمانهای اسلامی هموار نمود چراکه هرگونه سمپاشی و تخریب بر علیه یکدیگر تبعات جبران ناپذیری خواهد داشت و دود آن نیز به چشم همه خواهد رفت ...
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.