به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زنجان، حجت السلام سعید احمدی، مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان زنجان در مراسم هفتگی هیات ثارالله و رهروان امام و شهدای زنجان، با اشاره به اینکه، ما در حال حاضر در یک پیچ تاریخی حساس هستیم، گفت: از حیث دنیای اسلام با بحث داعش، النصره و تکفیری ها و در بحث دیپلماسی نیز در باب کاری که دولت در بحث مذاکرات هسته ای انجام داده روبه رو هستیم که نگاه دنیا، دولت مردان، دلسوزان نظام و در راس همه این ها نگاه مقام معظم رهبری به این موضوع است که به کجا خواهد رسید.
حجت الاسلام احمدی، با بیان اینکه از طرفی نیز در داخل بحث انتخابات مجلسین در حال داغ شدن است، تصریح کرد: همه این ها در پیش هم نشان از قرار داشتن انقلاب در برهه ای حساس است و عده ای از بچه های انقلابی نیز در خارج از مرزهای ایران مشغول دفاع هستند و در داخل نیز یک عده تنور انتخابات را با ثبت نام خود داغ کرده اند .
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان زنجان، افزود: در سال ۶۸ که بازنویسی قانون اساسی شروع شد، بحثی در خبرگان مبنی بر اینکه چرا رهبری باید مادام العمر باشد، مطرح شد و گفتند که چرا رهبری باید مادام العمر باشد و این طور بیان کردند که ده سال یک نفر رهبر باشد و ده سال بعد خبرگان تصمیم بگیرد و دوباره فرد مورد نظر در صورت موافقت، ده سال دیگر رهبر باشد و بعد از بیست سال دیگر نتواند رهبر باشد، که مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی مخالفت کردند و گفتند که اگر کسی صلاحیت رهبری را دارد چرا ادامه ندهد و چرا رهبری را بیست ساله کنیم و محدودیت سالی چه معنایی دارد و در کدام ادبیات فقهی و روایی شما این را برداشت شد.
استاد حوزه و دانشگاه، گفت: قبل از انقلاب در رفتن شاه اتفاق نظر بود و بعد انقلاب بود که گروه ها بحث سهم خواهی را مطرح کردند و آنجا بود که امام گفتند که، کشور را دست لیبرال ها و منافقین نمی دهیم، ولی این جریان ها در لایه های زیرین حرکت خزنده خود را شروع کردند.
وی با اشاره به بحث کودتای دانشگاه که از انتشار یک سند امنیتی توسط روزنامه سلام شروع شده بود، گفت : در آن زمان عده ای اطراف دانشگاه تهران شلوغ کردند و فضا را منافقین آمریکایی طوری کردند که شعار دهند و یک شلوغ کاری خیابانی را شروع و به شورای عالی امنیت ملی کشیدند و خاتمی هشت وزیر را سراغ رهبری فرستاد که فرمانده نیروی انتظامی را عزل کنند و از سپاه خواستند با توپ و تانک وارد میدان شود که بسیج را بدون سلاح وارد کردند و بحران، مدیریت شد و بالاخره فتنه ۷۸ که از وزارت کشور و توسط تاجزاده مدیریت می شد و به دنبال ضربه زدن به ساختار ولایت فقیه بودند، بعد از صحبت های رهبری خوابید.
حجت الاسلام احمدی، با بیان اینکه خیلی ها هنوز هم در تریبون های رسمی از بحث در مورد فتنه اجتناب می کنند، اظهار داشت: برخی می گویند بیایید سران فتنه را محاکمه کنید؛ در حالی که خود این ها اول اعتراض خواهند کرد و برخی مسائل برای نظام هزینه دار، همان طور که منتظری برای نظام هزینه داشت، حصر و آزادی نیز برای نظام هزینه دارد و ضررهای اقتصادی فتنه را چه کسی باید جبران کند و نظام را تا جایی رساندند که مانده اند با سران فتنه چه کنند. اگر آزاد کنند می زنند و میکشند و پیراهن عثمان از آن ها درست می کنند، درست مثل همان کاری که با حجاریان کردند و مظلوم نمایی می کنند و واعثمانا می گویند !
چون در ۸۸ بیرون ریختیم ، در ۹۲ نتوانستید تقلب کنید
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان زنجان، تصریح کرد: مگر همسر هاشمی بعد از رای گیری در سال ۸۸ نگفت که اگر غیر رای من بیرون بیاید تقلب شده است، مگر سال۹۲ که رئیس جمهور شما از صندوق رای احمدی نژاد بیرون آمد تقلب شده بود؟ تقلب تقلب است و گفتند که، چون ما آنجا بیرون ریختیم، در ۹۲ نتوانستید تقلب کنید و یا مگر در زنجان گفته نشد که امام حسین(ع) از حر گذشت و در حال حر سازی کردن هستند و فضا را تلطیف می کنند و تا بعد بگویند رفع حصر بکنید و حال سئوال این است که اگر این ها را کشتند، باز نظام باید هزینه بدهد و مگر رفع حصر از منتظری نشد که با شبکه های بیگانه صحبت کرد و وقتی پیش او رفتند تعابیر رکیکی برای ولایت فقیه اسفاده کرد.
وی افزود: بعد از فتنه ۸۸، ادبیات ما در مورد استکبار عوض شد و ادبیات اوباما نیزعوض شد و ما باید بدانیم آمریکا مثل سگ است و اگر فرار کنیم دنبال می کند و لذا باید باید جلوی او بایستیم.
استاد حوزه و دانشگاه با خطاب قرار دادن افرادی که در سال ۸۸ گفتند که انتخابات را ابطال کنیم، بیان داشت: مگر می شود انتخابات را باطل کرد، در صورت ابطال مگر می شود دوباره در کشور انتخاباتی دیگر برگزار کرد. خودشان از این فیلتر شورای نگهبان بالا آمدند و چون رای نیاوردند می گویند باید ابطال شود و قانون را قبول ندارند. امام خمینی (ره) در زمان انقلاب گفت: بی خود می کنید قانون را قبول ندارید.
حجت الاسلام احمدی گفت: متاسفانه جریانی را می بینیم که در بعضی از وزرای دولت هستند و کم کم دامن فتنه گران را پاک می کنند و بعد از عوض شدن نسل و بعد از ۱۰ سال همه چیز فراموش می شود و انگار فتنه ای نبوده است و رصد کنید و ببینید با چه ادبیاتی وارد انتخابات می شوند و ببینید خارجی ها از چه طیفی حمایت می کنند و افراد از کدام خانواده هستند.
وی ادامه داد: در گذشته بحث شورای رهبری مطرح شد و الان معلوم نیست چه برنامه ای دارند و این طور فکر می کنند که بخواهیم و یا نخواهیم عمر رهبری تمام خواهد شد و دنبال گزینه هستند و در واقع این افراد آن قدر در فتنه ۸۸ سقوط کردند که سروش در کنار گوگوش قرار می گیرد و در حالی که اصلا هیچ تناسبی با هم ندارند و همه می گویند سبز هستیم و همه سبز شده اند .
مگر می شود در دانشگاه از فتنه صحبت کرد؟
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان زنجان گفت: مگر در دانشگاه می شود از فتنه صحبت کرد و اصلا در دانشگاه ۹ دی را حماسه نمی دانند و شما نگاه کنید ببینید رهبری چگونه خط می دهد و تمام صحبت های رهبری را رصد کنید و اصلا ما چقدر وقت می گذاریم و رهبری همه جا از خودش هزینه می کند و پس ما چکاره هستیم، حماسه ۹ دی واقعا حماسه بود و سیدالشهدا به دادمان رسید و طومار همه را جمع کرد و سیلی محکمی به آن ها زد .
وی با طرح این سئوال که آیا مدافعین حرم بچه های اصلاحات هستند، گفت: خیر، اصلا این ها برای انقلاب سیلی هم نخورده اند .
حجت الاسلام احمدی تصریح کرد: اصل چهارم قانون اساسی که تصویب شد هیچ کسی اعتراض نکرد، این اصل می گوید که تمام قوانین جمهوری اسلامی باید بر مبنای اسلام باشد و اما تا اصل پنجم می رسد مخالفت ها شروع می شود و این اصل می گوید که این قوانین باید تحت نظارت ولی مطلقه فقیه باشد و این اصل چهارم باید بر اساس تفسیر ولی فقیه باشد و تنها شاخص در رفتار ما اصل پنجم قانون اساسی است و بقیه را باید با این اصل بسنجیم.