به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، شرکت دانش بنیان آی تک آرا با شماره ثبت 393575 در سال 1389 با پشتوانه بیش از چهار سال فعالیت مستمر پدید آورندگان آن در عرصه صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، در جهت ایجاد یک کسب و کار جدید و ارائه خدمات و سرویسهای مختلف با کیفیتی متفاوت پا به عرصه ظهور گذاشته است.
آی تک راهکارهای پیشنهادی خود را با توجه به امکانات مشترکان و شرایط امروز کشور، به عنوان عملیترین و مقرون به صرفهترین راهکار در شرایط فعلی ارائه میکند و برآن است تا با ارائه خدمات خود بر پایه اصول مشتریمداری جهانی و همچنین تکیه بر استانداردهای تبیین شده و به کاربرده شده در دنیا، دریچه جدیدی را در زمینه ارائه خدمات در کشور بگشاید و مشترکان خود را با وجه جدیدی از نوع و کیفیت خدمات آشنا کند.
مدیریت زمان از اساسیترین آیتمها در پروژهها محسوب میشود و تجربه و مدیریت پروژههای موفق به ما ثابت کرده است که زمان و اجرای به موقع هر فاز چگونه میتواند سود سرشار را به سرمایه گذار بازگرداند. به همین دلیل توجه به این مقوله یکی از سیاستهای این شرکت دانش بنیان محسوب میشود.
اساسیترین زمینه کاری شرکت، شبکه و فیبر نوری است
در ادامه با محسن خسروآبادی، مدیر عامل شرکت دانش بنیان آی تک آرا در خصوص محصولات این شرکت، میزان کارآفرینی آنان و مشکلاتی که بر سر چنین شرکتهایی وجود دارد به گفتوگو نشستهایم؛ که متن کامل آن به شهر زیر آمده است.
خسروآبادی یکی از نکات مورد توجه این شرکت را توجه اساسی به نیازهای مشتریان، برنامهریزی برای پاسخگویی موثر به نیازهای شناسایی شده و در نهایت جلب خوشنودی مشتریان دانست و گفت: استفاده از ایدههای جدید در زمینه تکنولوژی، گسترش و حمایت از طرحهای جدید همیشه در برنامه کاری این شرکت بوده است.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان آی تک آرا ادامه داد: تجربه و مدیریت پروژههای موفق به ما ثابت کرده است که زمان و اجرای به موقع هر فاز چگونه میتواند سود سرشار را به سرمایه گذار بازگرداند. همچنین تجربه سالها اجرای پروژههای IT در شرکتها و سازمانهای مختلف به ما آموخته است یک دل بودن با مشتری و حفظ اسرار او از قویترین پشتوانههای یک شرکت است؛ جلب اعتماد همیشه مطمئنترین راه برای شروع پروژههای بزرگ و پایانی خوش خواهد بود.
وی اساسیترین زمینه کاری شرکت را شبکه و فیبر نوری خواند و تصریح کرد: از زمانی که بر روی شبکههای فیبر نوری و انتقال تصویر از دوربین فعالیت میکردیم یک سری کمبودها در سازمانها و هتلها به ویژه در بحث انتقال تصویر احساس کردیم. به همین دلیل پروژهای تحت عنوان یا تلوزیون هوشمند هتلی را در دستور کار خود قرار دادیم.
ارائه تمامی خدمات به مسافر در هتل تنها با استفاده از ریموت تلویزیون
خسروآبادی با اشاره به این مطلب که این تکنولوژی تصاویر را از سرورهای اخذ و آنان را به تلوزیون هتل میفرستد، بیان داشت: این سیستم تنها محدود به تلویزیون و رادیو میشود، بلکه در عین اینکه این دو را دارید میتوانید از سایر خدمات داخل سیستم بهره گیرد؛ به طور با استفاده از این سیستم میتوانیم سفارش غذا دهیم و یا اینکه مسیر حرکت خود را در آن سیستم مشاهده کنیم و از هزینه سفر دورن شهری با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی با خبر شویم.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان آی تک آرا ضمن تاکید بر این مطلب که این سیستم تمامی خدماتی را که یک مسافر نیاز دارد در هتل تحویل میدهد، خاطرنشان کرد: با نصب این سیستم در هتلها، مسافر میتواند در هتل بنشیند و با ریموت تلویزیون سوغاتی بخرد و یا حتی خانم خانه دار میتواند از خانه خریدهای خود را انجام دهد، مشروط بر اینکه سوپر مورد نظر بر روی موبایل و یا تبلت خود این سیستم سفارش را نصب کرده باشد.
وی افزود: این سیستم تحت شبکه کار میکند و خدماتش محدود نیست و در هر هتلی با توجه به نیازهای هتل و یا منازل مسکونی میتواند تعریف شود. به این صورت که هتلها میتوانند به ما بگویند منویی میخواهم تا مسافر بتواند استخر خود را با استفاده از آن رزو کند.
خدمات تلویزیون هوشمند محدود به یک بخش نمیشود
خسروآبادی با بیان این موضوع که خدمات این سیستم به مشرتیان محدود به یک بخش نمیشود، بیان داشت: این شبکه نه نیازی به موبایل دارد و نه به اینترنت، بلکه فرد تنها میتواند با استفاده از تلویزیون رزو و یا خرید خود را انجام دهد.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان آی تک آرا ضمن اشاره به اینکه این شبکه یک شبکه داخلی است، گفت: چنانچه هتل مربوطه بخواهد این شبکه میتواند قسمت به نام ویدئو و یا آهنگ درخواستی داشته باشد؛ به این معنا که به جای اینکه مسافر موسیقی و یا فیلم مورد نظر رئیس هتل را مشاهده کند، میتواند از میان هزاران فیلم داخلی و خارجی با سه زیرنویس فارسی، عربی و انگلیسی که هتل مجوز پخش آن را دارد، فیلم و یا موسیقی مورد نظر خود را مشاهده کند.
وی در خصوص هزینه نصب این سیستم در منازل مسکونی و هتلها تصریح کرد: هزینه نصب این شبکه بسته به تعداد اتاقهای هتل و این که هتل بستر نصب چنین شبکهای را داشته باشد یا خیر، متفاوت است. معمولا در هتلهای جدید که بستر شبکه فراهم و شبکه کابلی به اتاقها کشیده شده است، یک تا یک و نیم میلیون برای هر اتاق هتل است.
خسروآبادی ادامه داد: برای مصرف خانگی پیشنهاد ما ساختمانهایی با تعداد خانههای زیاد است، بنابراین یک خانه به تنهایی نیازمند این شبکه نیست.
شرکت توانسته برای 18 نفر کارآفرینی کند
مدیر عامل شرکت دانش بنیان آی تک آرا در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری این مطلب که در حال حاضر این محصول تجاری سازی شده و به مرحله فروش رسیده است، گفت: در حال حاضر این شرکت توانسته برای 18 نفر کارآفرینی کند.
وی افزود: در کنار این محصول دانش بنیان، شرکت دارای محصولاتی دیگری نیز میباشد. به طور مثال با هماکری دیگر شرکتها ساخت دوربینهای نظارت تصویری را در دستور کار خود قرار دادیم که در این پروژه نرم افزارها و پروتکلهای انتقال تصویرش را ما به عهده گرفتهایم که کارایی این سیستم ثبت تصاویر است.
تاکنون هیچ حمایتی چه از ارگان و چه از جانب شخصی خاص ندیدهایم
خسروآبادی در ادامه در رابطه با میزان حمایت دولت از شرکتهای دانش بنیان تاکید کرد: تنها موضوعی که ندیدهایم تاکنون، بحث حمایت و خاصه حمایت مالی است، متاسفانه هیچ ارگان و هیچ شخصی از ما حمایت نمیکند وتا کنون حتی ریالی هم به عنوان حمایت دریافت نکردهایم.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان آی تک آرا بیان کرد: البته پارک علم و فناوری خراسان به عنوان حامی معنوی در کنار ما بوده و میتوان امید داشت ارگانی به این نام وجود دارد که حداقل حرف ما را میشوند؛ اما حمایتی تحت عنوان حمایت مالی و یا قانونی تاکنون مشاهده نکردهایم و این پروژهها را که سرمایه بسیاری میخواستهاند را با هزینه شخصی خود ساختهایم.
وی با اشاره به این مطلب که نه تنها حمایت نمیبینیم، بلکه با برخی ارگانها مانند شهرداری مشکلات فراوان داریم، تاکید کرد: مادر شرکت ما فیبر نوری است و این در حالی است که در مناقصهای یک میلیاردی که حدود دو ماه پیش برگزار شد به راحتی رد شدیم و شرکتی مناقصه را برنده شد که نه دانش بنیان است و نه مدرک مشاوره دارد و نه عضو شورای انفورماتیک است؛ اما با او قرارداد بسته شده است و این در حالی است که شرکتهای دانش بنیان باید در مناقصات در اولویت باشند.
تبدیل به میرزا بنویسی شدهایم که تنها فرم پر میکند
خسروآبادی خاطرنشان کرد: متاسفانه آدمی که تنها در جیب پول دارد مورد حمایت بانکها قرار میگیرد و ما که با کسی ارتباط نداریم و تنها با دانش خود پیش میرویم به راحتی در مناقصات کنار گذاشته میشویم.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان آی تک آرا ادامه داد: از سال 89 که شرکت را تاسیس کردهایم و تاکنون نتوانستهایم وامی دریافت کنیم و تنها هفت ماه پیش درخواست وامی 300 میلیونی دادیم که حدود چند هفته پیش با 170 میلیون تومان آن موافقت کردند و پس از پر کردن بیش از ۲۰۰۰ فرم هنوز که هنوز است این میزان وام به ما تعلق نگرفته است و متاسفانه ما تنها شدهایم میرزا بنویس که فرم پر میکند و هیچ اتفاقی نمیافتد.
«لیزینگ دانش بنیان» طرحی در جهت حمایت از شرکتهای دانش بنیان
وی با بیان این مطلب که بسیاری از طرح ما دیدن کرده و تایید کردهاند، گفت: یکی از امکاناتی که در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار دادهاند «لیزینگ دانش بنیان» است. طبق این طرح ما میتوانیم محصول خود را به هتل مربوطه بفروشیم و چنانچه هتل پول پرداخت آن محصول را نداشته باشد، میتواند از بانک وام اخذ کند، مبلغ وام را به ما میدهد و خود هتل قسطهای آن را میپردازد.
خسروآبادی تاکید کرد: تاکنون بارها ایمیل این طرح به ما ارسال شده است؛ اما زمانی که درصدد استفاده از آن برمیآییم همه به اتفاق میگویند ما که نشنیدهایم!
طبق فهرستي كه در سايت كارگروه ارزيابي و تشخيص صلاحيت شركتهاي دانشبنيان قرار دارد، اين شركت در تاريخ 93/10/06 دانشبنيان شده و به صندوق نوآوري و شكوفايي معرفي شده است.
1. پس حداكثر يك سال از زمان شمول حمايتهاي دانشبنيان اين شركت ميگذرد، نه 5 سال (از 89 تا 94).
2. اينطور كه بيان كردهاند، هفت ماه پيش طرح و درخواست وام دادهاند. يعني 5ماه پس از دانشبنيان شدن، طرح خود را براي دريافت تسهيلات به صندوق نوآوري و شكوفايي ارائه كردهاند.
3. بعيد ميدانم 2000 فرم براي همين يك طرح و يك وام بوده باشد. احتمالاً منظور ايشان جمع فرمهاي مربوط به مناقصهها و... بوده است.
4. اگر شكايتي از روند رسيدگي به درخواست وام خود در صندوق دارند، ميتوانند با واحد رسيدگي به شكايات صندوق مطرح كنند.