مهدیه دادخواه، مسئول واحد خواهران جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه کاشان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اصفهان، با اشاره به لزوم اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در کشور، گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار ۲۰ اسفند ماه سال ۹۴ با نمایندگان مجلس خبرگان به سه مسئله مهم در کشور اشاره کردند که این مسائل به ترتیب اولویت شامل اقتصاد، ادامه حرکت پر شتاب علمی و مصون سازی فرهنگی بود.
وی با اشاره به اینکه با توجه به شرایط فعلی کشور پرداختن به مسائل و مشکلات اقتصادی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، افزود: مسئولان، اقتصاد و بازار کشور را به مذاکرات پیوند زده بودند و معتقد بودند اکثر مشکلات با به نتیجه رسیدن مذاکرات حل می شود، اما شرایط فعلی کشور بیانگر رفع مشکلات پس از به نتیجه رسیدن مذاکرات نیست و گویا مسئولان شاهد مشکلات اقتصادی کشور نیستند.
مسئول واحد خواهران جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه کاشان تصریح کرد: مسئولان انبار کارخانه های ذوب آهن، مس، آلومینیوم، پوشاک و کفش را که مملو از تولیدات داخلی است، نادیده گرفته اند و با واردات بیش از حد کالاهای خارجی به داخل، ضربه محکمی به بدنه اقتصادی ایران وارد کرده اند که منجر به بسته شدن کارخانه های داخلی و اخراج کارگران یا کاهش تعداد نیروهای انسانی شده است که نتیجه این سیاسیت ها ناامیدی سرمایه گذاران داخلی و بیکاری است.
دادخواه با تاکید بر اینکه تبدیل شدن کشور به یک مصرف کننده اقتصادی، به طور طبیعی با خود مصرف کننده فرهنگی بودن و تسلیم شدن در حوزه سیاسی را به همراه می آورد؛ بیان داشت: تنها راهکار خارج شدن از مشکلات اقتصادی، به فرمایش مقام معظم رهبری مبتنی بر ایجاد پایگاه اقتصاد مقاومتی و مشخص کردن فرمانده اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در صورتی که سیاست های اقتصاد مقاومتی توسط فرمانده پایگاه اقتصاد مقاومتی در تمام زمینه های صنعتی، کشاورزی، تجارتی، تولیدات و... ابلاغ شود و در تمامی این زمینه ها به جوانان مومن و متعهد این مرز و بوم اعتماد شود؛ شاهد این مسئله خواهیم بود که هر کارخانه، اداره، دانشگاه، مراکز تولید و... به یک پایگاه اقتصاد مقاومتی تبدیل می شود.