به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، الهه گوهرشادی، عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه فردوسی مشهد در حاشیه کارگاه «آشنایی با فناوری نانو» گفت: در حال حاضر بسیاری از کشورهای جهان با بحران آلودگی آب مواجه هستند. با توجه به اهمیت این موضوع، این سمینار با هدف آشنایی دانشجویان با نانو موادی که می توانند آلاینده های سرطان زا را از آب جدا کنند، برگزار شد.
وی با بیان اینکه آلاینده های رنگی موجود در آب، سرطان زا بوده و موجب از کار افتادن سیستم های عصبی می شوند، افزود: نانو مواد به دلیل دارا بودن مساحت بالا و خاصیت کاتالوزی می توانند موجب حذف این آلاینده ها از آب شوند. همچنین، آبزوشن و فتوکاتالوریزه از دیگر روش های حذف آلاینده های رنگی از آب ها است.
عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه فردوسی مشهد در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)، فعالیت های ارزشمندی در رشته های مختلف علمی انجام داده است، تصریح کرد: این دانشگاه با فراهم کردن امکانات، تجهیزات مدرن آموزشی و تحقیقاتی و بهره مندی از اساتید مجرب در زمره معتبرترین مراکز آموزش عالی غیر دولتی قرار دارد.
گوهر شادی ادامه داد: دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) این توان را دارد تا در رشته های علوم پایه، شیمی و فیزیک فعالیت های ارزنده ای را انجام دهد.
عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه فردوسی مشهد، به لزوم ایجاد واحدهاى فرهنگى و آموزشى مجهز همانند این دانشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) در بین موسسات آموزش عالی و غیرانتفاعی در زمینه های آموزشی، فضای رفاهی، کتب و نشریات و مرکز رایانه، مقام بالایی را در کل کشور داراست.